Нашу сторінку в instagram знищили східні сусіди

31.07.2023

Нашу сторінку в instagram знищили східні сусіди

23

0

184

Поделиться:

455

Дорогі наші партнери та клієнти,

Сьогодні з великою сумом у серці ми хочемо поділитися з вами сумною новиною. Вчора ввечері наша улюблена корпоративна сторінка в інстаграмі @araks.ua потрапила під атаку зловмисників - нашими східними сусідами, і була взломана. Її вміст був повністю видалений, залишивши нас без заслуженого зв'язку з вами, нашими улюбленими клієнтами. та нашими шанованими партнерами.

Однак, ми не збираємося сидіти склавши руки і приймати цю неприємну ситуацію. Ми вже працюємо над наповненням нової сторінки, адже ми завжди були тут для вас і завжди будемо, аби розповідати про те як зробити дім комфортним та затишним!

В зв'язку  з цією ситуацією, хочемо нагадати вам про важливість забезпечення безпеки вашого особистого аккаунту. Ми наполегливо рекомендуємо активувати двофакторну авторизацію для вашого профілю. Це простий, але надзвичайно потужний захист, який дозволяє додатково забезпечити ваш обліковий запис. При включенні двофакторної авторизації, окрім звичайного пароля, буде запитано додатковий код, який буде надісланий на ваш мобільний телефон. Це значить, що тільки ви зможете увійти у свій обліковий запис, і жоден інший користувач не матиме доступу навіть з правильним паролем.

Ми дуже цінуємо вашу підтримку та довіру, тому хочемо переконатися, що ви будете захищені від схожих неприємностей. Зробіть цей невеликий, але важливий крок, аби зберегти власні дані та аккаунт у безпеці та поділися з друзями та рідними цією інформацією, аби і їх захистити.

Аби продовжити наше спілкування та поділитися з вами світом якісного інтер'єру, ми створили новий профіль @araks_ua. Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі останніх новин, проєктів та надихаючих ідей!

Дякуємо за вашу підтримку і розуміння. Разом ми зможемо перебороти будь-які труднощі та створити ще більше чудових інтер'єрних рішень для твого дому разом!

З повагою,
Команда мережі меблево-інтер'єрних ТЦ Аракс

Рекомендуем также

Как выбрать идеальную кровать: Полное руководство

03.05.2024

Как выбрать идеальную кровать: Полное руководство

Великодній графік роботи ТЦ «Аракс»

29.04.2024

Великодній графік роботи ТЦ «Аракс»

Обновление спальни 2024: Простота и стиль

26.04.2024

Обновление спальни 2024: Простота и стиль