Яскравий розіграш та цінні призи: ТЦ «Аракс» традиційно радує своїх гостей

21.09.2021

Яскравий розіграш та цінні призи: ТЦ «Аракс» традиційно радує своїх гостей

23

0

187

Поділитися:

782

Мережа меблевих торговельних центрів «Аракс робить життя яскравим та насиченим!

Зокрема, 18 вересня на території торговельного центру на Дніпровському шосе усі присутні змогли зануритися в атмосферу свята з яскравою шоу-програмою та гарантованими подарунками, а також взяти участь у традиційній акції з розіграшем цінних призів на 200 000 грн.

У цей день гості торговельного центру отримали справжнє сімейне свято, комфортний та затишний: діти та дорослі з радістю брали участь у загадуванні бажань, стояли під імпровізованим снігом, пробували смачнючі вулканічні коктейлі. Усі присутні з цікавістю дізналися про нові можливості мережі ТЦ – зручностях та перевагах онлайн-покупок на сайті araks.ua.

Цей день запам’ятався усім гарантованими сюрпризами від мережі ТЦ «Аракс», розіграшем подарунків від партнерів, а головне – розіграшем грошових сертифікатів від 5 000 до 50 000 грн.

Щорічно ТЦ «Аракс» радує всіх, хто здійснив покупку у будь-якому з торговельних центрів мережі, унікальною можливістю взяти участь в розіграші подарункових сертифікатів на суму 200 000 грн.

У цьому році відвідувачів чекало ще більше сюрпризів – усі присутні змогли взяти участь у лотереї подарункових сертифікатів від магазинів ТЦ «Аракс»:  Фокстрот, MEBITAL, Венето, ROMGRANDE LUCE, Центр чистої води ECOSOFTAshley Home Store Ukraine.


Вітаємо переможців та дякуємо усім, хто взяв участь у розіграші! В ТЦ «Аракс» ви зможете не тільки вигідно робити покупки, а й отримувати подарунки. Слідкуйте за новинами мережі «Аракс», беріть участь в акціях та одного разу Фортуна посміхнеться усім вам!


Дивись усі фото за лінком Facebook 

 

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина