13.12.2023

Технологічні подарунки на Новий рік – речі, які приємно дивують

Технологічні подарунки на Новий рік – речі, які приємно дивують

У передчутті новорічних урочистостей багато хто замислюється над тим, які сюрпризи підготувати для рідних та друзів. При цьому хочеться здивувати близьких людей не лише своєю увагою, а й неординарними подарунками, які можуть зробити життя легшим, комфортнішим та яскравішим. І саме зараз, за доби технологій та інновацій, вибір таких подарунків стає особливо цікавим.

Інновації для побуту

Багато хто, готуючись до свят, морочити собі голову над тим, що ж подарувати чоловікові чи господареві вдома, якщо в нього все необхідне вже є. Насправді це питання має досить просте рішення – чудовим подарунком стануть будь-які пристрої для вдосконалення побуту та домашнього господарства. Тим більше, що такі подарунки принесуть багато приємних вражень усім мешканцям будинку. Тому технологічні подарунки для дому завжди будуть бажаним придбанням.

Наприклад, главі сімейства на Новий рік можна подарувати розумний термостат, який автоматично регулює температуру в будинку, забезпечуючи комфорт та економію енергії. Насправді розумний термостат – це один із компонентів системи автоматизації розумного будинку. Він керує системою опалення, вентиляції та кондиціювання будинку. Інтелектуальний термостат має підключення до Wi-Fi, що дозволяє користувачеві програмувати та керувати термостатом з настільних та мобільних пристроїв. Ви здивуєтеся, але одна з найпопулярніших функцій розумного термостата - це здатність дізнаватися про вас і вашу поведінку з часом. Зокрема, ваші температурні звички, а також коли ви вдома і коли відсутня. Він також вивчає закономірності того, яку температуру ви встановлюєте у своєму будинку влітку та взимку, робить моделі опалення щодня та щогодини. Тим самим через деякий час ви зможете побачити, як почнуть знижуватися щомісячні рахунки за опалення та охолодження. Чим не подарунок для сімейного бюджету, чи не так?

А ось для багатьох господарок бажаним подарунком може стати робот пилосос. Адже найцінніше, що ми можемо подарувати, — це вільний час, який наші кохані та друзі зможуть витратити на власний розсуд. Тому домашня техніка, що полегшує життя, завжди радують, тим більше якщо їм можна довірити щоденне підтримуюче прибирання.

Технологічним подарунком для дому та всієї родини можуть стати розумні лампочки, якими можна керувати через смартфон чи голосові команди, змінюючи колір та яскравість освітлення. Такі лампочки використовують технологію LED світлодіодів, яка дозволяє їм споживати менше енергії, ніж звичайні лампочки. Вони також мають додаткові функції, такі як зміна кольору світла, що дозволяє створювати різні настрої в будинку. Також є лампочки з датчиком руху, що включаються автоматично, коли хтось входить до кімнати.

Ще одним прикладом корисних подарунків є розумна вага, вимірювати основні параметри тіла і пульс, з'єднуватися з телефоном по Bluetooth, щоб зберігати дані кількох користувачів. Причому такі ваги стануть у пригоді не тільки для вимірювання ваги домочадців, а й на кухні, оскільки підходять для зважування овочів і фруктів з точністю до десяти грамів.

Висловлюємо любов та турботу

Якщо у вашій родині є школярі, яким складно прокидатися вранці для зборів до школи, найкращим подарунком для них може стати світловий будильник. Тоді ваша дитина зможе м'яко прокидатися не від нав'язливого верещання звичайного будильника, а від приємної мелодії та м'якого світла, що імітує природний світанок. При цьому за кілька хвилин до призначеного часу пробудження включатиметься спочатку червоне, потім помаранчеве та жовте підсвічування, що дозволяє м'яко вийти зі стану сну та уникнути неприємної ранкової сонливості.

Ще одним девайсом, який приємно порадує як дітей, так і дорослих, є пляшка для води, що самоочищається. Завдяки вбудованому у кришку УФ-фільтру такий подарунок стане дуже актуальним для школярів, які щодня беруть із собою напої.

Ще всі домочадці будуть у захваті від розумної колонки з голосовим помічником, який усім даватиме відповіді на запитання та музичні рекомендації. Колонка з голосовим помічником вміє включати музику, фільми, зачитувати текст з електронних листів і керувати багатьма розумними пристроями. А головне – з нею вам ніколи не буде нудно та самотньо у домі.

Для кавоманів гарним подарунком стане розумна чашка. Завдяки такій чашці можна відстежувати температуру напою всередині неї, об'єм та щоденне споживання. Все це можна подивитися на ручці або в мобільному додатку, щоб точно знати, чи не перестаралися ви сьогодні з напоєм, що бадьорить.

А от людині, на чию голову минулого року впало дуже багато проблем, потрібно подарувати масажер для шиї. Цей девайс, що працює в трьох режимах інтенсивності, дозволить розслабити шию, що втомилася, якій доводиться підтримувати зайняту роздумами голову. Або, для підняття життєвого тонусу та оптимізму в сучасному світі можна подарувати набір виживальника, який включає масу корисних речей: масляний компас, світлодіодний ліхтарик, таблетки для очищення води, водостійкі сірники, рибальські снасті, свисток, канат та багато іншого. І якщо раніше всі думали, що такий набір потрібно дарувати песимістам, як свідчать сучасні реалії, тепер його можна сміливо вручати реалістам.

Айда за подарунками

Погодьтеся, технології приносять не тільки зручність у наше життя, але й роблять її яскравішим та цікавішим. Тому, вибираючи один із технологічних подарунків, ви порадуєте своїх рідних та близьких, подарувавши їм моменти радості у Новому році. А, щоб не втрачати багато часу і знайти багато сучасних подарунків, які обов'язково порадують ваших коханих та друзів, можна відвідати спеціалізовані ТЦ у Києві – центри меблів та інтер'єру «Аракс». Тут ви знайдете спеціалізовані магазини електроніки та предметів інтер'єру.

23

0

187

Поділитися:

251

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина