03.12.2020

ТЦ «Аракс» та бізнес-спільнота закликає Уряд пом'якшити карантин

ТЦ «Аракс» та бізнес-спільнота закликає Уряд пом'якшити карантин

Економічний спад багатьох світових держав - це побічний ефект впровадження превентивних заходів в поширенні коронавірусу, введених урядами по всьому світу. Сьогодні бізнес закликає уряди своїх держав до лібералізації карантину. Не стоїть осторонь цього світового процесу та український бізнес.

3 грудня 2020 Українська Асоціація Меблевиків, до складу якої входять 242 компанії, а серед них - рітейлери, постачальники матеріалів, дизайнери та виробники, також звернулася до Кабінету Міністрів України з офіційним зверненням щодо лібералізації карантину.

УАМ звернулася до Уряду з проханням дозволити роботу торгових меблевих центрів, тому, що в таких об'єктах одночасно перебуває 1 людина більш ніж на 100 м2 площі. Крім цього необхідно врахувати, що сучасні торгові центри мають високу кратність повітрообміну, що створює безпечні умови перебування всередині приміщень. Все це допомагає підтримувати дотримання всіх санітарних норм всередині ТЦ.

Для цього до 1 січня 2020 бізнес-спільнота просить уряд дозволити роботу торгових майданчиків, які здійснюють продаж меблів та комплектуючих з усіма захисними заходами і дотриманням чинного законодавства. УАМ гарантує неухильне дотримання санітарних норм.

Представники української меблевої індустрії не просять від держави преференцій або допомоги, вони хочуть мати можливість працювати, для того, щоб стояти пліч-о-пліч з владою та допомагати їй у боротьбі з хворобою, як неодноразово допомагали в обороні від зовнішнього агресора або в розв'язанні внутрішніх проблем.

23

0

187

Поділитися:

649

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина