Сьогодні ТЦ «Аракс» на Дніпровському шосе відвідав міністр дружньої з Україною держави

19.05.2021

Сьогодні ТЦ «Аракс» на Дніпровському шосе відвідав міністр дружньої з Україною держави

23

0

187

Поділитися:

782

Сьогодні ТЦ «Аракс» на Дніпровському шосе відвідав міністр дружньої з Україною держави. 

Політичний діяч разом зі своєю сім'єю приїхали в ТЦ з метою покупки нових люстр і вивчив асортимент салонів освітлення «LIGHT ILLUSION» і «GRANDE LUCE». Завдяки чудовій архітектурі, а також унікальному набору магазинів, визнаних у всьому світі брендів і представленої преміальної продукції, цей меблевий центр «Аракс» вже завоював визнання серед селебреті. Щомісяця його відвідують зірки естради та інші відомі українські та іноземні публічні персони.

Зокрема, салон освітлення «LIGHT ILLUSION» - це простір світла, де не існує обмежень. Його фахівці беруться за реалізацію найсміливіших проєктів і приймають замовлення на виготовлення світильників таких розмірів, які неможливо знайти на вітринах звичайних магазинів. Команда салону допоможе вибрати ексклюзивні варіанти для особливих випадків. Наприклад, величезні величні люстри, розташовані біля входу в ТЦ і викликають захоплення у всіх відвідувачів «Аракс» - це унікальна продукція салону «LIGHT ILLUSION». Ще один салон освітлення «GRANDE LUCE» - це місце, де сонце вже не здається таким яскравим. Всі, хто потрапляють в нього відзначають, що час починає сповільнюватися, а серце завмирає від краси. Завдяки його продукції будинку стають сонячними навіть в похмурі дні, а очі господарів світяться від захвату.

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина