27.12.2023

Розкрийте таємницю найзатишніших подарунків 2024 року: подаруйте тепло рідним та близьким

Розкрийте таємницю найзатишніших подарунків 2024 року: подаруйте тепло рідним та близьким

Наближається час новорічних урочистостей, коли хочеться радувати коханих людей приємними подарунками. Тим більше, що за східним календарем символом нового 2024 стане Зелений Дерев'яний Дракон, який вважається символом мудрості, сили і довголіття. А зелений колір Дракона символізує зростання та оновлення. Які ж варіанти новорічних подарунків найкраще обрати зараз? Пропонуємо зосередитися на теплих та пухнастих речах, які подарують комфорт не тільки тілу, але також привнесуть затишок та святковий настрій у будь-який будинок.

М'яке золото

Безумовно, кожен подарунок в ідеалі має бути підібраний відповідно до характеру та інтересів людини. Однак є універсальні речі, які можуть використовуватися всіма членами сім'ї, тому що вони завжди дарують найприємніші емоції особливо в холодну пору року. Наприклад, ви знали, що хутро і шерсть за старих часів ще називали «пухнастим золотом»? Таке порівняння цілком заслужене. Адже практично будь-якої пори року, але особливо взимку, в будинках хочеться мати затишні шерстяні пледи, в які так приємно завернутися і почитати книгу або подивитися кіно. Також м'яким пухнастим пледом можна накрити диван або завернутися до нього холодними вечорами. Затишний пухнастик також ідеально доповнить інтер'єр спальні або вітальні. Або, якщо вранці вам ніколи заправляти ліжко, просто накиньте пухнасту шкірку на ліжко і вийде картина в стилі богемного шику. Самі здивуйтеся наскільки м'який плед урізноманітнить гладкі та жорсткі поверхні, додавши їм об'єму.

Саме тому в усьому світі вважається, що якісний і красивий плед — чудовий новорічний подарунок як для найближчих, так і для ледь знайомих людей. Тим більше, що «промахнутися» з таким подарунком практично неможливо, якщо робити ставку на якість. Наприклад, найкраще вибрати моделі з кашеміру, тонкої мериносової вовни або бавовни. Якщо сумніваєтеся в кольорі, беріть однотонний плед, тоді він обов'язково «впишеться» в будь-який інтер'єр. Ще один варіант – теплий плед із тартану або шотландки. Такий аксесуар давно став предметом першої необхідності холодними вечорами, оскільки не тільки зігріє, а й стане яскравою окрасою будь-якої кімнати завдяки своєму забарвленню.

Пухнасті відчуття

Ще один варіант «теплого» подарунка як для окремої людини, так і для всієї родини – гарний килим. Що важливо, цей предмет не тільки зігріє ніжки, але й внесе неповторні акценти в інтер'єр будь-якої оселі, додавши затишні нотки. Причому як подарунок необов'язково купувати великі килими. Відмінним презентом стане навіть декоративний килимок із цікавим дизайном.

Така «пухнаста» підлога стане найкращим подарунком для тих, хто не любить вилазити з ліжка холодним зимовим ранком і шльопати босоніж по плитковій підлозі. Тому м'яка килимова доріжка у коридорі може стати чудовим розв'язання цієї проблеми. А для вітальні чи спальні підійдуть пухнасті махрові килими. Причому килимом можна не лише застилати підлогу, а й прикрашати стіни, а також додавати м'якості диванам та кріслам. Ці «м'які та теплі» подарунки можуть бути як в етнічному стилі, так і мати абстрактні принти, етнічні візерунки, бахрому, пензлі чи помпони. Але в будь-якому виконанні вони зроблять будь-який інтер'єр самобутнім та унікальним. Тим більше килими можна використовувати для зонування або декорувати ними «шорсткості» приміщення. Але найбажанішим подарунком вони для любителів посидіти на підлозі.

Теплі радості

Погодьтеся, що у всі часи цінувалися тканини, що підходять для підтримки теплоти та затишку в будинку, такі як: кашемір, оксамит, штучне хутро, шерсть, велюр. Тому будь-які покривала з таких матеріалів приємні на дотик і чудово зігрівають, а значить будуть чудовим подарунком як чоловікам, так і жінкам. Адже в холодну пору року всім хочеться більше м'яких тактильних відчуттів. Зокрема, об'ємні подушки як новорічний подарунок можуть стати улюбленими речами їх щасливих власників, а також своєрідними центрами затишку в будь-якому будинку. Такі м'які «кульки» можна розкидати по диванах, кріслах або ліжках, що обов'язково внесе в інтер'єр затишок та легкість.

Ще один чудовий подарунок, який допоможе врятуватися від холоду вже в ліжку - ковдри, які одночасно можуть бути і стильним покривалом. Можна ще вибрати обтяжені ковдри, які надають заспокійливу і розслаблюючу дію на нервову систему. Ефект досягається внаслідок сильного, але м'якого і рівномірного тиску на тіло. Тому такі ковдри допомагають зняти напругу після робочого дня, розслабитися і відпочити. Деякі власники навіть стверджують, що спати під важкою ковдрою так само затишно, як у чиїхось обіймах. Без сумніву, такий подарунок близькій людині підкреслить не тільки вашу увагу та любов, але й турботу про її здоров'я.

А для найближчих можна придбати ще м'яку фланелеву постільну білизну, яка чудово зберігає тепло і відрізняється найрізноманітнішими варіантами дизайну для задоволення будь-якого смаку та уподобань.

23

0

187

Поділитися:

482

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина