13.12.2023

Оновіть свій будинок до Нового Року: Швидко, Економно та Стильно!

Оновіть свій будинок до Нового Року: Швидко, Економно та Стильно!

Є таке повір'я, що наше життя у новому році багато в чому залежить від того, в якому настрої ми зустрічаємо новорічні свята, а також у якому стані знаходиться наша оселя. Адже саме вдома ми почуваємося у безпеці та захищеності. Тому наші предки завжди намагалися в цей час оновити свої будинки, увійшовши до Нового року «з чистого аркуша» у передчутті миру та щастя. Для цього вони часто почали ремонт, намагаючись максимально поліпшити життєвий простір.

Позбавляємося непотрібного

Але як бути, — запитаєте ви, — якщо ви вирішили наслідувати приклад мудрих предків і вирішили зробити ремонт, а часу і грошей до Нового року залишилося зовсім небагато? Ваші побоювання цілком виправдані, адже звичайний ремонт вважається справою тривалою та витратною. Однак цілком можна встигнути виконати оновлення в будинку, заощадивши сили, час і гроші. І тоді ви зможете зустріти улюблене свято у щойно відремонтованій квартирі чи будинку.

Для цього в першу чергу необхідно набратися рішучості та залишити старий мотлох - як символ всього поганого в році, що спливає та відкривши серце новому. Відмовтеся від усього старого і непотрібного, будь то шпалери, що давно набридли на стінах або подряпаний лінолеум на підлозі. Тоді, замінивши предмети інтер'єру, що давно відслужили свій термін, ви очистите простір для втілення нових ідей, вдихнете нове життя у свій будинок і він заграє новими фарбами.

По-друге, найкращим способом прискорити будь-які види ремонтних робіт це довірити їх професіоналам. Адже тільки досвідчений і надійний фахівець здатний виконати ремонт швидко та якісно, відповідно до всіх ваших вимог. При цьому можна прискорити процес використання практики одночасного проведення різних етапів. Тим самим, не гаючи часу на поетапне виконання робіт, ви зможете одночасно втілювати в життя відразу кілька ідей, довіривши кожну дію профільному фахівцю. Безумовно, ремонт можна робити своїми руками вечорами та вихідними, тоді вийде дешевше, але дуже повільно. І до свят можна оновити насилу одну кімнату, а то й зовсім не встигнути.

Оновленням бути

Отже, якщо ви хочете зробити швидкий ремонт підлоги, для цього найкраще підходить лінолеум або ковролін. Ці матеріали досить просто розстелити на підлозі, залишити на добу-дві, а потім притиснути плінтусом біля стін. Трохи більше за часом займе укладання ламінату та вінілової плитки. Такі покриття збирають з окремих плашок, а для ламінату потрібно ще й розстелити підкладку. Але навіть із цими матеріалами можна оновити підлогу в кімнаті лише за кілька днів.

Також за день-два можна переклеїти шпалери або перефарбувати стіни в кімнаті. Для надшвидкого ремонту можна обмежитися однією стіною: пофарбувати її яскравою фарбою, встановити декоративні панелі або укласти плитку під цеглу. Таким чином, з мінімальними витратами зусиль і засобів ви зможете досягти істотних змін в інтер'єрі кімнати.

Не менш швидко і легко можна побілити стелю. Тільки робити це потрібно до того, як клеїти нові шпалери, фарбувати стіни або укладати ламінат, щоб не зіпсувати обробку. Ще один експрес-варіант - натяжна стеля: досвідчені фахівці його встановлюють лише за 1 день.

А ось починати повну заміну плитки перед святами не варто. Як не крути – це довга та брудна робота. Однак, якщо ваша плитка дуже вам не подобається, не варто засмучуватися. Адже швидко можна оновити потемнілу затірку або пофарбувати плитку спеціальною фарбою, тоді інтер'єр ванної або кухні помітно освіжиться і стане виглядати набагато свіжіше.

Ще досить швидким способом поновлення інтер'єру є заміна дверей. Їх можна поставити за 1-3 дні, якщо ви замовили їх заздалегідь. Але, якщо не встигли це зробити, також не варто засмучуватися. Наприклад, дерев'яні двері можна покрити лаком або пофарбувати, щоб вони виглядали новішими. Або просто замінити набридлі дверні ручки сучасною фурнітурою.

Більше фарб

Ще одним способом для проведення швидкого ремонту напередодні новорічних урочистостей може стати заміна старих пожовклих розеток або світильників, що приїлися. Їх можна легко поміняти на сучасні аксесуари. Зокрема, можна підібрати в магазині нову цікаву люстру та бра або навіть просто замінити абажури.

Також можна вибратися на різдвяні розпродажі та зі суттєвою знижкою придбати новий комплект меблів. Якщо фінансові можливості не дозволяють зробити своїй оселі новорічний подарунок, необов'язково купувати нові меблі, щоб змінити інтер'єр. Старі меблі цілком можна відреставрувати: пофарбувати каркаси, замінити оббивку. Найпростіше з диванами та кріслами - на них можна просто купити чохли або замовити в ательє. Але з корпусними меблями це також працює. Наприклад, у кухонному гарнітурі можна перефарбувати фасади та замінити ручки. Тим самим він виглядатиме зовсім по-іншому.

Зовсім просто та швидко можна оновити інтер'єр за допомогою декору: подушок, килима, картин, статуеток, свічок. Для цього можна замінити рами у фотографій, купити кілька нових пледів і поставити на стіл вазу з квітами або ялиновими гілками. Тоді ваш будинок обов'язково буде виглядати святково та затишно.

Швидко та вигідно разом з «Аракс»

Як бачите, ремонт напередодні Нового року цілком може стати приємним творчим процесом, подарунком свого будинку, собі та близьким до новорічних свят. Адже приємні домашні оновлення подарують усім нові враження та надії на краще у майбутньому. Тим більше приємним процес ремонту може бути завдяки спеціальним святковим акціям та спеціальними пропозиціями. Наприклад, у спеціалізованих ТЦ у Києві – торгових центрах меблів та інтер'єру «Аракс» у Києві. Саме в них, на Кільцевій дорозі та Дніпровському шосе в столиці, в одному місці зібрані всі магазини, які необхідні для швидкого ремонту або оновлення інтер'єру. Багатий асортимент та прийнятні ціни допоможуть вам не гаяти часу, сил і засобів. Крім цього, на сайті Araks.ua онлайн можна знайти масу порад від дизайнерів та різних акцій, що зробить ваш ремонт економічно вигідним процесом, який дозволить суттєво заощадити на ремонті приміщення. Ловіть новорічні пропозиції та ваш ремонт стане не лише швидким, а й доступним.

23

0

185

Поділитися:

174

Рекомендуємо також

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина

Як вибрати ідеальне ліжко: Повний посібник

03.05.2024

Як вибрати ідеальне ліжко: Повний посібник

Великодній графік роботи ТЦ «Аракс»

29.04.2024

Великодній графік роботи ТЦ «Аракс»