02.06.2023

Насолоджуйтесь неперевершеним комфортом на природі.

Насолоджуйтесь неперевершеним комфортом на природі.

Відповідаючи на питання про ідеальний будинок, найчастіше люди описують його у вигляді окремої будівлі з великою присадибною територією. У такому випадку враховується відпочинок не тільки всередині приміщень, але й зовні на відкритому повітрі, що автоматично передбачає наявність меблів, які можуть перебувати просто неба довгий час. Такий вид меблів зазвичай заведено називати садовою і, щоб даний вид предметів довго приносив вам задоволення та комфорт, важливо її правильно вибрати з урахуванням усіх нюансів. А саме потрібно знати купу характеристик: чи можуть зіпсувати крісла часті дощі, чи треба їх ховати від морозів, чи не переверне їх вітром. Одним словом, чи здатні вони будуть витримати капризи природи. 

Посиденьки в саду

Мабуть, всім подобаються пікніки та чаювання на терасі, або робота з ноутбуком у садовому кріслі, чи святкування дня народження просто неба. Якщо так, вам вкрай потрібно облаштувати затишні місця на ділянці біля дома та з весни до глибокої осені насолоджуватись роботою чи відпочинком на відкритому повітрі. Для цього щонайменше вам будуть необхідні шезлонги, крісла та столи. Але не аби які, а спеціальні. З урахуванням нашого клімату як найкраще послужать пластикові та алюмінієві меблі з оббивкою із синтетичних тканин. 

А ось при великій вологості під дощем, дерево в такій ситуації може розбухати та пліснявіти, ковані садові лавки й гойдалки – іржавіти, оббивка з бавовни чи льону швидко зотліє. Так само не є гарною низька вологість і велика кількість ультрафіолету. Тому якщо деревʼяний садовий стіл стоїть під палючим сонцем, він просто розсохнеться, і навіть оливи та лаки не завжди здатні його захистити. Те саме може статися і з меблями з натурального ротанга, лози або бамбука. Тому краще за все вибирати вироби зі штучного ротанга, які як і пластикові меблі, стійко переносять як високу, так і низьку вологу. 

Де і як

Якщо ж казати взагалі, за словами спеціалістів, садові меблі треба обирати з урахуванням саме ваших умов. А саме - важливо, де будуть стояти крісла та стіл. Наприклад, хочете ви обрати меблі для патіо, або думаєте обставити терасу чи облаштовуєте зону відпочинку біля басейну. Тоді на критій терасі чи для альтанки можна поставити будь-які меблі. 

Окрім цього необхідно дуже уважно поставитися до вибору меблів, якщо ви збираєтеся влаштувати зону відпочинку біля вогню. Окрім головного правила про те, що меблі повинні стояти на достатній відстані від вогнища, вироби не повинні бути легкозаймистими. В такому разі бажано уникати пластику, натурального ротанга, лози. Навіть легкі стільці з тканинними сидіннями й безкаркасні садові меблі теж мають стояти якомога далі від відкритого вогню, печі або грилю.


Найкраще в Аракс

Отже, якщо ви вирішили добряче підготуватися до теплих днів та вечорів та придбати вуличні гарні меблі, варто звернутися до фахівців, наприклад, відвідати спеціалізовані ТЦ у Києві. А найкраще – до торгових центрів меблів та інтер'єру «Аракс» – на Кільцевій дорозі та Дніпровському шосе у столиці. Саме тут в одному місці представлені найкращі магазини вуличних меблів, а також інвентарю та обладнання для саду від найкращих міжнародних брендів. 

Так, у магазині ALTANO outdoor concept, представлені кращі європейські бренди вуличних меблів і аксесуарів зі складу в Україні. Саме тут в наявності великий асортимент таких товарів як: обідні групи, садові дивани та крісла, системи зберігання, каміни й світильники-обігрівачі, великі садові парасольки, шезлонги та гойдалки, вуличні килими та штори, подушки з підігрівом і маса цікавих дрібниць.

А ось магазин CANVAS outdoor furniture від української компанії, запропонує вам імпортні високоякісні різнопланові дизайнерські меблі для вулиці наявністю понад 1000 одиниць. Клієнтами цієї компанії є також великі об'єкти як громадські пляжі, готелі, ресторани, СПА-центри, фітнес-клуби, і сотні приватних замовників в усіх містах України. Ці вдячні покупці впевнені, що кращі садові меблі зібрані у CANVAS outdoor furniture.

Або ви можете завітати до шоуруму KOLIBRY Luxury Outdoor. Саме тут можна знайти широкий асортимент від кращих світових виробників садових меблів, які ви буквально недавно гортали в каталогах, а сьогодні бачите у магазині. Не залежно від того, яку колекцію ви виберете, представлена продукція здивує своєю оригінальністю, вишуканою гармонією стилю і колірною палітрою.

А на завершення, можна ще зайти до магазину вазонів Lechuza, тому що тут окрім професійної консультації та підбору розумних вазонів під рослини, можна придбати добрива Lechuza або Compo або інтелектуальні системи поливу. Маючи такі засоби, ви будете спокійні за свій сад, розуміючи що він завжди вас радуватиме буйством фарб і свіжістю зелені. А, маючі гарні садові меблі, ви весь теплий час року зможете з насолодою проводити час на відкритому повітрі.
 

23

0

187

Поділитися:

343

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина