«Меблік» - вибір завжди за Вами

15.06.2021

«Меблік» - вибір завжди за Вами

Експертна думка

23

0

179

Поділитися:

1217

Ринок України надає великий вибір меблів для дітей – від вітчизняного виробника до імпортної продукції. Мережа салонів польського виробника меблів для дітей та підлітків «Меблік» зайняла в цій ніші достатньо вагоме місце. У 2020 році, не дивлячись на кризу, зумовлену пандемією, оператор відкрив в Україні 7 фірмових монобрендових салонів: у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Полтаві та Тернополі. Про те, які предмети інтер’єру дитячих меблів зараз мають попит, та як найкраще облаштувати кімнату дитини, розповіла Вікторія Бідна – маркетолог мережі «Меблік».

-Назвіть основні критерії, які виділяють дитячі меблі серед іншої продукції.

Дитячі меблі, крім привабливого вигляду, мають бути безпечними для здоров’я, довговічними, ергономічними та якісними. Зокрема, усі меблі нашої компанії сертифіковані за стандартами товарів для дітей та мають міжнародний сертифікат TUVRhenland. В рамках цього, «Меблік» використовує тільки найкращі матеріали. Наприклад, фасад меблів виконаний з фарбованої МДФ, а фурнітура фірми Blum має довічну гарантію. При цьому, усі ящики – на доводчиках, а двері - з функцією плавного закриття. Всім відомо, що діти люблять випробовувати на міцність усе, що їх оточує, і меблі – не виключення. Тому, «Меблік» турбується про те, щоб дозвілля дитини в її кімнаті було максимально безпечним: в дитячих колекціях немає гострих кутів, комоди та стелажі для іграшок кріпляться до стіни спеціальними ремінцями, що попереджує їх перекидання на дитину.


Ще один критерій дитячих меблів пов’язаний з тим, що кожна дитина – індивідуальність, має свої потреби, захоплення та погляди на навколишній світ. А кімната для дитини-підлітка – це ще й спосіб її самовираження. Тому так важливо знайти баланс між відповідним стилем та функціональністю. Меблі виробництва «Меблік» дозволяє облаштувати кімнату дитини, враховуючи усі її захоплення та хобі.

-Зараз, на фоні карантинних обмежень, діти все більше часу проводять вдома. Чи можливо з допомогою меблів облаштувати простір дитини, щоб він гармонійно впливав на неї?

Звичайно. Можна зробити меблі тематичними, при цьому не перевантажуючи простір непотрібними предметами та зображеннями. Наприклад, наша продукція виконана в стриманих тонах, так, щоб не подразнювати дитячу нервову систему, та не відволікати від навчання вдома. А зробити інтер’єр «живим» допоможуть яскраві акценти у вигляді різноколірних полиць.
Завдячуючи таким особливостям «Меблік» - не просто меблі, а готовий дизайн-проєкт дитячої кімнати, який можна доповнити стельовими, підлоговими та настільними світильниками, килимами, ковдрами, настінними годинниками, м’якими пуфами. І все це в одній тематиці. До того, наші дизайнери не лише допомагають покупцям із вибором, а ще й роблять 3D-проєкт абсолютно безкоштовно.

-Чи можна назвати ідеальні параметри дитячої кімнати?

Простір повинен бути гармонійно облаштований. Найкраще – розділити кімнату на 2 зони: для навчання та для сну та відпочинку. При цьому, важливо при створенні дизайну кімнати врахувати ліжко, місце для зберігання речей у вигляді шафи або комоду, стелаж для зберігання іграшок та книжок, та письмовий стіл. Якщо дозволяє площа кімнати, необхідно залишити вільне місце для ігор. Так, у кімнаті хлопчика добре відвести окреме місце для спортивного куточка. Однак, не варто захаращувати увесь простір.

-Щоб створювати дизайн приміщень необхідно мати багатий вибір продукції. Наскільки широкий асортимент «Меблік»?

На теперішній час, виробник пропонує більш ніж сорок різноманітних колекцій. «Меблік» йде в ногу з часом, тому з’явились меблі в геймерській тематиці, що зараз дуже актуально серед молоді, та користується великою популярністю серед хлопчиків-підлітків. Але й від традиційного стилю виробник також не відступає. Тому для дівчат уже багато років має попит дизайн в стилі «Прованс».

-Які ще позиції ви пропонуєте, окрім меблів?

«Меблік» має у своєму асортименті ліжка та м’які стінові панелі до них, шафи, шафи-гардероби, підвісні шафки, стелажі, письмові столи, комоди, ящики для зберігання іграшок, туалетні столики, приліжкові столики, ліжечка для новонароджених, пеленальні столи, навісні полиці, зростальні парти, зростальні меблі для дітей молодшого віку. Також комп’ютерні крісла, м’які крісла, килими, світильники, ковдри, годинники та дзеркала.
Важливий момент – дитячі меблі можуть бути корпусними та м’якими: софа, диван і т.д. Але варто пам’ятати, що гарний та здоровий сон може бути лише на якісному матраці. І жодний диван його не замінить. Тому «Меблік» пропонує корпусні ліжка з можливістю вибору матрацу, комфортного для дитини.

-Назвіть найбільш популярні позиції на теперішній час?

Зараз, безперечними лідерами продажу є письмові столи та комп’ютерні крісла. Особливо гостро це відчувається у літній період, на початку нового навчального року. Тому, «Меблік» завжди має в складській програмі багато цих позицій. Окрім цих позицій, великою популярністю користуються ліжка та матраци, стелажі для книжок та іграшок, а також, навісні полиці.

-На що перш за все ви радите звертати увагу при виборі меблів?

Обираючи меблі в кімнату своєї дитини, перш за все, потрібно звертати увагу на якість виконання, фурнітуру та виробника матеріалів. При цьому, дизайн меблів повинен бути ненав’язливим та не зобов'язальним. Ліжко варто обирати стандартних розмірів, щоб надалі не виникло проблем з підбором матрацу. Також потрібно не забувати, що меблі зі скла або зі скляними елементами, недоцільні в дитячій кімнаті та можуть заподіяти шкоду здоров’ю дитини. Але, при замовленні меблів за індивідуальними дизайнерськими ескізами, слід пам’ятати про те, що її не забереш із собою на випадок переїзду. І продати такі меблі, коли дитина з неї виросте, буде вкрай важко.

І що найголовніше – якщо меблі не виробляються на фабриці та компанія не несе гарантійних зобов’язань перед замовником, завжди маєте ризик отримати неякісний продукт. Адже невелике локальне виробництво не зможе закупити дорогі та якісні матеріали в великому обсязі. Тому, вартість якісних меблів, виготовлених за індивідуальними розмірами, буде в одній ціновій категорії з фабричною імпортною, а іноді, навіть, вища. Тому «Меблік» пропонує меблі стандартних розмірів, але завжди на вибір декілька варіантів. Наприклад, якщо це шафа, то вона може бути: кутовою, трьохдверною, дводверною, однодверною, або взагалі, шафою-купе. Проте вибір завжди за Вами!

Рекомендуємо також

На шляху до кращого сну: поради щодо вибору правильного матраца

11.04.2024

На шляху до кращого сну: поради щодо вибору правильного матраца

Мрія про власний басейн: Шлях до створення в домашніх умовах

03.04.2024

Мрія про власний басейн: Шлях до створення в домашніх умовах

Весняне оновлення інтер'єру: як додати свіжість дому без капітального ремонту

28.03.2024

Весняне оновлення інтер'єру: як додати свіжість дому без капітального ремонту