25.05.2021

Kolorit – фарба №1 в Україні

Kolorit – фарба №1 в Україні

Бренд Kolorit отримав премію міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2020» у номінації «Фарба року українського виробництва». І, таким чином, завоювала першість серед вітчизняних брендів-виробників лакофарбової продукції.

Попри випробування минулого року для бізнесу, для компанії «Фарби Колорит» 2020-й ознаменований перемогами та досягненнями. Головне з них – це довіра споживачів, які є головними критиками та суддями щодо якості та надійності продукції. Саме вони випробовують фарби на зручність нанесення, насиченість кольору, міцність та стійкість покриття, а також оцінюють рівень сервісу компанії. Ці критерії стали визначальними при виборі фарби року, якою стала фарба Kolorit.

У компанії «Фарби Колорит» кажуть, що премія «Вибір року» довгоочікувана та заслужена, адже виробник йшов до неї багато років. Перемога у номінації «Фарба року українського виробництва» присуджується брендам за результатами опитувань серед покупців та експертів. Тому велика й дружна команда Kolorit розглядає її як народне та професійне визнання.

Насправді медаль «Вибір року», яка тепер прикрашає пакування найпопулярнішої української фарби, не єдине досягнення Kolorit. Компанія може похвалитися й іншими перемогами. Наприклад, ім'я бренду звучить у соціальних проєктах, які Kolorit активно підтримує, та робить свій внесок у розвиток культурної сфери України.

Компанія гідно зустріла виклики пандемії та створила онлайн-сервіси, такі актуальні в часи карантинних обмежень. Так, у Kolorit впровадили:

  • онлайн та виїзні консультації професіоналів;
  • підбір відтінків прямо на місці з урахуванням освітлення та особливостей приміщення;
  • оперативне доставлення у будь-яку точку країни.

Також на ринку лакофарбової продукції з'явилися нові продукти Kolorit, що стали унікальними найменуваннями без аналогів. Це:

  1. Антимікробна фарба Argentic з наносріблом, що захищає поверхню від розмноження патогенних мікроорганізмів;
  2. Ультралегка шпаклівка STANDART LH, готова до застосування та з можливістю колерування;
  3. Оновлена силіконова грунтовка з наносріблом Silanit та технологією глибокого проникнення Extra Wetting.

Такі нагороди як «Вибір року» ставлять високу планку для компаній та мотивують на нові звершення. Бренди, що їх отримують, мають підтримувати високий рівень якості продукції та сервісу, щоб відповідати статусу лідерів споживчих переваг. Компанія «Фарби Колорит» заслуговує на довіру та звання успішного бренду, й медаль «Вибір року» це підтверджує.
 

 

23

0

181

Поділитися:

692

Рекомендуємо також

Лінолеум: вибір та характеристики підлогових покриттів для будинку

23.04.2024

Лінолеум: вибір та характеристики підлогових покриттів для будинку

Як зручно розмістити гостей, незважаючи на обмежений простір

19.04.2024

Як зручно розмістити гостей, незважаючи на обмежений простір

На шляху до кращого сну: поради щодо вибору правильного матраца

11.04.2024

На шляху до кращого сну: поради щодо вибору правильного матраца