21.12.2023

Інтер'єрні подарунки – для вас та дому

Інтер'єрні подарунки – для вас та дому

Новий рік - чарівний час, наповнений передчуттям радості та щастя. У цей період усі прагнуть подарувати одне одному щось особливе та незвичайне, щоб зробити життя яскравішим та затишнішим. Тому крім сюрпризів та особистих презентів, подарунки для дому є чудовим способом висловити свою увагу друзям та близьким, додавши трохи комфорту та радості у їх життя. Тим більше, що в магазинах мережі меблевих торгових центрів «Аракс» ви зможете знайти практично всі найкращі подарунки для дому на Новий рік, які порадують вас та ваших друзів, створивши атмосферу свята.

Універсальні подарунки

Ви знаєте, що подарунки для дому чи так звані інтер'єрні презенти – це категорія речей, яка є доречною абсолютно для всіх. Ними можна порадувати як власну сім'ю, близьких друзів або ж батьків. Також вони можуть бути відмінним вибором для молодят, які тільки починають облаштовувати своє сімейне гніздечко. Навіть колегам і партнерам по бізнесу вони припадуть до душі. Втім, такі сюрпризи можна робити й самому собі. Адже подарунки для дому можна вибирати й для власного використання, щоб зробити свій будинок більш комфортним та приємним. Тому що вони створюють затишну атмосферу та приносять радість у повсякденне життя. Але кого б ви не збиралися порадувати, подарунки для дому слід вибирати залежно від смаків та потреб одержувача.

Найпростішим та універсальним презентом на Новий рік може стати пухнаста ковдра чи плед. Адже зимовий час завжди супроводжується холодною погодою, і пухната ковдра ніколи не буде зайвою. Ще одним затишним зимовим подарунком у всьому світі є симпатична м'яка подушка з довгим ворсом. Такі подарунки допоможуть створити затишок у будинку та зроблять вечори біля каміна особливо приємними. Друга категорія інтер'єрних подарунків, які припадуть до смаку практично всім - свічки та ароматизатори. Їхній аромат може створити неповторну атмосферу в будь-якому будинку. Причому ви можете вибрати аромат, який асоціюється з Новим роком, такий як кориця, мандарин чи ялинові гілки.

Трохи менш поширеними, але також універсальними подарунками для дому вважаються будь-які акссесуари для кухні. Тим більше якщо ваші друзі люблять готувати, тоді подарунки для кухні будуть відмінним вибором. Кожному сподобаються магнітні тримачі для ножів, які зможуть гарантувати порядок у кухні. Або - стильні набори посуду або набори спецій та олій. А ось новітні кухонні пристосування підійдуть тим, хто стежить за здоров'ям. Наприклад, завжди бажаним і корисним презентом буде соковитискач або блендер. Справжнім кавоманам – компактний кавовий автомат. Або - електричний чайник з термосом, який підтримує гарячу воду весь день. Не знаєте переваг господарів будинку? Не біда, система фільтрації води, яка забезпечить наявність чистої та смачної води для всієї родини, підійде практично всім.

Ще один варіант презенту для друзів чи колег – мистецтво та декор. Це можуть бути художні картини, скульптури та декоративні елементи, які перетворять інтер'єр будь-якого будинку. Адже відомо, що картини чи постери на стінах – ідеальний спосіб додати колір в інтер'єр. Вибираючи такі подарунки, ви створюєте можливість вдихнути нове життя в житло вашого друга або родича. Хоча, якщо сумніваєтеся про доречність предметів мистецтва, зі стовідсотковою гарантією можна презентувати живі рослини чи квіти. Ви завжди можете подарувати красиві кімнатні рослини або букет зі свіжих квітів. Адже такі подарунки привносять відчуття природи у будь-який інтер'єр, гармонізуючи та освіжаючи його.

Мешканцям заміських садиб

Якщо ви збираєтеся зробити сюрприз для тих, хто живе за містом, завжди потрібним подарунком стануть аксесуари для барбекю. Навіть якщо ваші друзі люблять готувати на вугіллі чи грилі, барбекю чи мангал, або набір аксесуарів для гриля ніколи не будуть зайвими. Адже посиденьки біля вогнища будь-якої пори року є чудовим способом провести час на природі. А ось для романтичних вечорів на природі також чудово підійдуть складні стільці або лежаки, які забезпечать комфортний відпочинок на відкритому повітрі. Для цих же цілей можна подарувати доладний переносний мангал, який легко і зручно брати з собою на пікнік, бо він спокійно поміщається в багажник автомобіля.

Ще одним добрим подарунком на Новий рік для мешканців приватних будинків може стати дровниця. Цей пристрій допоможе зберегти дрова у відмінному стані та надати будинку заміський шарм. У комплекті з нею можна презентувати та ручний міні-дровокол, який створений для безпечної та швидкої наколки дров. Ви здивуєтеся, але такий пристрій можна дарувати навіть тендітній дівчині, оскільки він допоможе впоратися з колом дров легко та безпечно. Чи не впевнені в доречності дровокола? Тоді подаруйте настінну друзку, яка дозволить швидко зробити тріску для розпалювання мангала, печі або каміна. Такий подарунок підкреслить вашу увагу та турботу про здоров'я та безпеку близьких людей. І щоб ви не обрали, такі подарунки допоможуть усім, хто живе за містом, насолоджуватися природою та інтер'єром приватного будинку ще більше. А головне - ви приділите увагу інтересам та потребам одержувача, вибираючи подарунок, який буде справді цінним та корисним.

Для найближчих

Здається, що найскладніше вибрати подарунок для менш знайомих людей, не будучи впевненим у їхніх уподобаннях та смаках. Але це лише на перший погляд. Як показує практика, найскладніше визначитися як здивувати та порадувати найближчих та рідних. Але і тут є більш-менш універсальні інтер'єрні подарунки, які припадуть до смаку практично всім. Наприклад, комплект постільної білизни з гарним дизайном додасть стилю до спальні. А ароматичні свічки створять атмосферу тепла та романтики.

Любителям лазневих процедур важливою є магія затишку, яку створює текстиль. Тому для них гарним подарунком стануть рушники, які прийдуть до речі в будь-який час року і прикрасять інтер'єр ванної кімнати. Також можна подарувати килимок для ванної кімнати, щоб щоранку починалося з комфорту.

Для створення комфорту у всієї родини підійде подарунок у вигляді красивої книжкової полиці або стильної фоторамки для фотографій. Або – презентуйте парасольку-світильник, який створить затишне світло у будь-якій кімнаті. А ось, щоб прикрашати стіл до сімейних урочистостей, найкраще подарувати інтер'єрні скатертини та серветки. Завершити образ допоможу світлові гірлянди, якими завжди доречно прикрасити будинок до свят.

Технічні помічники

Сучасний світ неможливий без різних технічних пристроїв, які давно стали необхідними елементами будь-якого побуту. Тому розумний девайс, який не лише полегшить життя, а й покращить інтер'єр, практично завжди стане бажаним подарунком на Новий рік. Особливо бажаним серед таких пристроїв стоїть домашній помічник, який є голосовим помічником, який управляє розумним будинком. Ще один варіант - розумний гарнітур для будинку, який допоможе керувати освітленням та аудіосистемою. А мультимедійний проєктор стане ідеальним подарунком для любителів затишних посиденьок у домашньому кінотеатрі.

Для господарок ідеальним помічником стане автоматичний робот-пилосос. Він дозволить заощаджувати час на прибиранні. А ось система ароматизації повітря припаде до смаку всім, оскільки створить атмосферу з різними ароматами. І, звичайно ж, розумне блокування дверей дозволить відчувати всіх у безпеці в будь-якому будинку.

Айда за подарунками до «Аракс»

Щоб знайти ідеальні подарунки для дому на Новий рік, найкращим рішенням буде звернутися до надійних магазинів та виробників, які пропонують широкий асортимент товарів для дому. Серед них – мережа київських меблевих торгових центрів «Аракс», де ви зможете знайти ідеальні подарунки для дому та всієї родини.

23

0

187

Поділитися:

168

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина