Araks.ua – допомога дизайнеру

29.10.2021

Araks.ua – допомога дизайнеру

23

0

187

Поділитися:

871

«Дизайн — це не стільки професія, скільки ставлення до життя та людей!»

                                                                                                                                                                                   (с) Маталі Крассе

Події останнього часу вносять істотні зміни до каналів продажу та способи комунікації у всіх сферах послуг. Зміни у споживчій поведінці на тлі пандемії позначилися і на роботі дизайнерів інтер'єрів. Фахівцям все складніше шукати замовників своїх послуг. Враховуючи вимушені обмеження через Covid - у всьому світі збільшується кількість онлайн-каналів продажу товарів та послуг.

Можливості та переваги електронних торгових майданчиків підтверджуються залученням нових партнерів та клієнтів для дизайнерів. Тому ТЦ «Аракс» запустив повноформатний сайт-маркетплейс Araks.ua для своїх торговельних центрів меблів та інтер'єру, де будь-який відвідувач в онлайн-режимі може розглянути пропозиції дизайн-студій, приватних дизайнерів та поспілкуватися з професіоналом для реалізації бажаних послуг.

Переваги, які отримує дизайнер, розмістивши свій "Кабінет" на сайті Araks.ua:

  1. Додатковий канал просування. Дизайнерам значно легше виходити на online-ринок та просувати свої послуги на сайті Araks.ua, оскільки наш маркетплейс зібрав усі товари, послуги представлені в магазинах двох торговельних центрів Аракс,  ідеї інтер'єрів та експертні поради фахівців. Завдяки широкому вибору продукції дизайнери можуть допомогти покупцям знайти необхідні товари для облаштування комфортного побуту та створення стильного інтер'єру, а також допомогти клієнтам порадами та запропонувати свої послуги у створенні ідеального інтер'єру.
  2. Враховуючи наповнення сайту всіма товарами магазинів, представлених у ТЦ, виникає симбіоз рітейлерів та дизайнерів, що /дає відчутний синергетичний ефект.
  3. Окрім стандартного набору інформації про товари, в Araks.ua зроблено ставку саме на каталог дизайнерів з прикладами їх робіт. Тим самим можна запропонувати свої послуги безпосередньо.
    У свою чергу Дизайнер Андрій Данчевський зазначає: «Якщо говорити про якийсь спільний портал архітектури та дизайну, на даний момент я такого не знаю. Вважаю, створення такого ресурсу може стати новим етапом розвитку ринку дизайну. А головне – такий портал буде дуже цікавим та змістовним і для споживача». Тому створення маркет-плейсу ТЦ "Аракс" він вважає чудовою ініціативою. Оскільки саме на Araks.ua об'єднані у зручному для всіх форматі ринок матеріалів та обладнання з одного боку, а також дизайнерів та замовників – з іншого. Причому для дизайнерів новий сайт є не тільки майданчиком для продажу власних послуг, але й місцем обміну знаннями.
  4. Дизайнерам можна робити підбір предметів безпосередньо на сайті та не їздити магазинами. В асортименті представлено 16 категорій товарів для повного облаштування сучасного інтер'єру.
  5. На сайті видно статус наявності кожної моделі меблів, товарів та предметів декору присутніх у магазинах ТЦ, тим самим гарантується висока оперативність виконання замовлень.

    Наприклад, дизайнер інтер'єру авторської студії дизайну Kravtsova Design Людмила Кравцова зауважила, що вона у своїй роботі практично завжди починає з Інтернету та перевірки наявності товару у магазині. А потім уже дивиться товар «наживо», адже часто все одно матеріали краще побачити, бо колір товару на фото та готовому виробі, як правило, відрізняється. За її словами, Інтернет дає великі переваги, оскільки клієнт завжди може вибрати відповідний для нього стиль дизайну, дизайнера на свій смак і напрям, подивитися блог і побачити, як він веде робочий процес. Тому зараз практично всі дизайнери активно ведуть свої соціальні сторінки і в Мережі можна побачити багато реклами дизайну інтер'єрів.

    Також засновниця студії Яна Петрик підтверджує, що для пошуку та підбору складових дизайну вона використовує онлайн та офлайн майданчики, у тому числі і ТЦ «Аракс». «Все частіше та частіше ми комплектуємо наші проєкти предметами, виготовленими в Україні та дуже любимо, коли є куди приїхати, побачити та протестувати.
    Крім того, в умовах карантину Інтернет стає єдиним можливим рішенням у роботі з комплектацією об'єктів, і ми змушені приймати ці реалії. Тому, якщо в цьому напрямку з'являються нові ідеї – це великий плюс для всіх гравців будівельного ринку. Мережа – це додатковий інструмент у роботі будь-якого дизайнера, але бувають випадки, коли все спілкування і навіть підбір необхідних матеріалів та меблів проходить лише онлайн, і тоді Мережа – це єдине джерело зв'язку та роботи загалом. Крім того, Інтернет стирає всі заборони та кордони, з будь-якої точки світу можна робити свою роботу так само якісно та докладно».
  6. Можливість укладання партнерства з постачальниками оздоблення, меблів, освітлення, декору та техніки. Це пов'язано з тим, що дизайнери, які мають свій «Кабінет» на сайті Araks.ua можуть отримати додаткові можливості для роботи. Таким чином, отримати додатковий дохід і збільшити суму заробітку від здійснення своїх дизайнерських та архітектурних проєктів, працюючи з нами як партнер.
  7. Професійний маркетинговий супровід та реклама.
  8. Безкоштовне розміщення на ресурсі.

Переваги – це добре, проте важливим питанням є відвідуваність сайту, яка залежить від того, які можливості отримують покупці. Насамперед це: економія часу та сил під час ремонту. Іншими словами, всі бажаючі мають можливість не тільки вибрати необхідний товар на сайті, але й замовити роботи дизайнерів, які допоможуть створити ідеальний інтер'єр або «приміряти» меблі до своїх квартир та будинків.

Окрім цього сайт створений з урахуванням максимальної зручності для відвідувачів: навігація, можливість фільтрувати пошук, а також детально розглядати фото робіт дизайнерів та товарів, представлених у ТЦ. А великий вибір дизайнерів дозволяє замовникам обрати тих, хто їм сподобався. Також потенційні замовники можуть швидко отримати консультацію дизайнера, поставити запитання. Крім того, покупці одержують відчуття додаткової захищеності та гарантії якості послуг.
 

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина