Унікальні інтер’єрі  рішення з RIM Group

15.02.2021

Унікальні інтер’єрі  рішення з RIM Group

Поділитися:

800

Дім завжди відігравав важливу роль в житті людини. З огляду на нинішню ситуацію, коли люди стали більше часу проводити у своїй "фортеці", RIM Group створює відчуття максимального затишку і комфорту, не забуваючи про красу і функціональність. Досягти такого результату можливо використовуючи оригінальні рішення італійської фабрики Calligaris.

Світ Calligaris

Фабрика Calligaris, покладаючись на столітній досвід роботи в галузі, продовжує експериментувати з матеріалами та обробкою. Широкий асортимент та індивідуальні варіанти оформлення інтер'єру дозволяють задовольнити навіть найвишуканіші Ваші побажання. Відвідавши салон RIM ви зможете підібрати високоякісну продукцію фабрики Calligaris.

Чи то  їдальня, де завжди готові прийняти друзів і сім'ю, заспокійливий поклик дивана, мрійливий вигляд вашого ліжка в кінці довгого дня або домашній робочий простір, де ідеї та натхнення можуть вільно текти, Calligaris, з його сучасним дизайном для реального життя, ви завжди будете відчувати себе вдома так, як Ви цього побажаєте.

Ми віримо в якість

Для виробництва меблів фабрика Calligaris вибирає високоякісні матеріали, шукає нові склади, щоб забезпечити найкращі характеристики та довговічність, піддає продукцію суворим випробуванням, щоб отримати необхідні сертифікати відповідно до найвищих стандартів.

Чи то розсувний стіл за яким можна збиратися всією сім'єю, або диван, який, як ми вважаємо, є ідеальним місцем відпочинку від повсякденної метушні - меблі Calligaris наповнені красою і функціональністю. У салоні RIM представлений широкий асортимент забарвлень і матеріалів Calligaris, де кожен зможе знайти свого фаворита.

Ми можемо з упевненістю заявити, здатність адаптуватися до змін - це, мабуть, найстійкіша риса Calligaris.

Колірна гамма під Ваш настрій

Calligaris, прагнучи задовольнити всі Ваші побажання, стежить за всіма модними тенденціями. Зараз на перший план виходять м'які, спокійні відтінки. А енергійні та надихаючі відтінки наповнюють життя фарбами. У 2021 Всесвітній інститут кольору Pantone віддав перевагу відтінку Ultimate Grey. Цей колір уособлює тверді та надійні елементи з яким асоціюється продукція компанії Calligaris. 

Наповнити приміщення життям та емоціями можна за допомогою аксесуарів, які ви можете придбати в салонах RIM. Це можуть бути килими SKY, що володіють насиченими кольорами й щільною консистенцією - це робить їх ідеальними як для віталень, так і для спалень. Не варто забувати про дзеркала різних форм - це вдалий спосіб зробити приміщення більш світлим і глибоким для сприйняття. Комбінуючи вази зі скла і кераміки Ви можете створювати цікаві композиції, прикрашаючи Вашу їдальню або вітальню. А для постійного відчуття тепла і затишку використовуйте свічники CATHEDRAL.

Кваліфіковані співробітники RIM Group допоможуть Вас з вибором!

Рекомендуємо також

Поради з облаштування ідеальної кухні
Rim

25.02.2021

Поради з облаштування ідеальної кухні