29.05.2023

Настав час додати кольорів

Настав час додати кольорів

Після похмурих холодних днів кожен промінчик теплого весняного сонця радує очі та надихає нас на краще, увійшовши в очікування літа. Разом з природою, люди також прагнуть оновити свої домівки, освіжити інтер'єр і додати яскравих кольорів. При цьому не обов'язково робити радикальні зміни, такі як зміна шпалер або фарбування стін. Існує безліч інших варіантів, коли можна впоратись самостійно, щоб створити неймовірну атмосферу літнього настрою не лише на вулиці, але й у власному домі чи квартирі.

Більше світла

Для початку необхідно «впустити» в будинок якнайбільше сонця. Адже денне світило – не лише джерело тепла, а й найкращий дезінфектор повітря. Саме тому наші бабусі приділяли так багато уваги чистоті вікон. Тому спочатку необхідно вимити всі вікна у вашому будинку, щоб яскраве літнє сонце освітило кожен куточок вашого будинку.

Закінчивши з основною частиною робіт з вікнами, бажано замінювати штори та фіранки із зимових на літні, які зазвичай мають насичені яскраві відтінки всіх кольорів веселки. Зніміть важкі щільні штори та впустіть у кімнати літо. Адже тоді світло, проникаючи крізь яскраву тканину з незвичайними малюнками, пофарбує будь-яке помешкання у життєрадісні тони.

Ще одним ефективним прийомом оновлення інтер'єру до літнього часу є перестановка. Зокрема, з будинку на веранду можна винести пару крісел та журнальний столик. Також сховайте всі темні та похмурі меблі, а якщо й переміщати її не зовсім зручно, просто надіти на неї світлі чохли, щоб вони повністю відповідали літній настрій. Ще одним важливим елементом літньої перестановки є турбота про свійські рослини. Бажано перенести ближче до повітря і світла всі домашні квіти, які за це скажуть вам красно дякую та порадують новими пагонами та квітами.

Літня свіжість і кольорові акценти: ідеї для освіження дому

Хоча, мабуть, найпростіший спосіб додати кольори та індивідуальності дому чи квартирі – це створити яскраві плями. Як і з чого – все залежить від вашої фантазії та бажання. Так, новий барвистий килим може значно змінити настрій у домі. Достатньо постелити яскравий килимок у коридорі чи вітальні. Ще простіше – купити чи пошити кілька барвистих чохлів на дивані подушки.

Якщо змін хочеться привнести до їдальні, можна придбати новий посуд. Так, у магазині Promenu в ТЦ «Аракс» можна знайти величезну різноманітність столового приладдя на будь-який смак та колір. І тоді сервірування з новим яскравим посудом не тільки радуватиме око, а й підніматиме настрій літніми теплими фарбами.

З іншого боку, для створення почуття прохолоди та свіжості, найкраще використовувати білий та синій кольори. Також цих квітів можна використовувати у ванній кімнаті для створення відчуття морської гладіні або безкрайньої синьови літнього дня.
 

В «Аракс» завжди літо

Як бачите, існує маса простих порад оновлення будинку чи квартири перед літнім сезоном, щоб зробити ваш будинок більш «свіжим». При цьому зовсім не обов'язково витрачати багато часу та коштів. Досить просто відвідати спеціалізовані ТЦ у Києві – торгові центри меблів та інтер'єру «Аракс» – на Кільцевій дорозі та Дніпровському шосе у столиці. Саме тут в одному місці представлені найкращі магазини товарів для дому від найкращих міжнародних брендів. Багатий асортимент та прийнятні ціни допоможуть вам придбати все необхідне в одному місці. Крім того, саме тут можна отримати консультації продавців та виробників усіх магазинів, розміщених у ТЦ. А на сайті Araks.ua онлайн можна знайти безліч порад та різних ідей для створення воістину літньої атмосфери у вашому будинку.

23

0

187

Поділитися:

382

Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина