Басейн за 5 днів

26.03.2021

Басейн за 5 днів

Ecosoft, Центр чистої води

0

1

Поділитися:

591

Андрій Миколайович вечеряв. Сьогодні вперше за тиждень - у сімейному колі, без краватки та піджака. Навколо гомоніли діти, дружина Вероніка  запалила її улюблені свічки та увімкнула джаз. 

- Кохана, я хочу  тобі запропонувати дещо цікаве. Ти ж читала про черговий карантин?  

- Так, а що?

- От я і думаю, що забронювати номер на Букінгу ми поки що не можемо. Не відомо, чи вдасться виїхати цього літа...Шкода, звичайно, я так втомився вже від цих обмежень. Але! Є ідея. Давай купимо басейн! 

- Ой, слухай, а ти добре подумав? Це ж стільки проблем одразу буде.

- Я спочатку теж так думав. Але вчора був у “Аракс” на Окружній, і побачив новинку - дерев’яний басейн. 

- Дерев’яний? І як він виглядає?

- Достатньо гарно. Якось природньо і затишно.  Каркас  з дерева, яке правильно підготовлене, як продовження нашої тераси. Всередині - спеціальне покриття блакитного кольору, як твої очі - небесно-голубі, тільки, тільки насиченіше. Є зручні сходи у комплекті. До речі, басейн може бути наземним або заглибленим у грунт.

- А що по грошах?

- Ціни адекватні, в залежності від розміру - від 130 000 грн. 

- А куди воду з нього зливати? Ти ж знаєш, у нас це не просто.

- Вода наливається навесні,  зливається восени, і басейн спокійно “зимує”, ще і під накриттям.

- А хто буде дбати за басейном? Моя Таня, кума, пам’ятаєш, розказувала, що в них басейн на болото перетворився. Я такого точно не хочу!

- Не переживай, в Центрі чистої води “Екософт” мені все пояснили. Там компанія не тільки продає, але і робить сервіс басейна. Приїжджають, обслуговують всю систему фільтрації, правильно підбирають хімію для басейну і дають гарантію на роботи. Це ж круто - всі задачі вирішити в одному місці. Я подивився, хімія австрійська, надійна, для дітей безпечна. Та й дерев’яний басейн цей у Європі вироблений. Там зараз тренд на подібні рішення. Бо з цими карантинами твій дім - це і робоче місце, і курорт одночасно. А що поробиш, такі часи. 

- Ну, добре, якщо він буде гарний і завжди чистий, можна розглянути. Але ми  дуже зайняті, коли  встигнемо все це купити та організувати? Ще знайти,  хто привезе, хто  встановить.. Поки ми все це організуємо, вже і пів літа пройде!

- Ось тому я і підняв це питання сьогодні. Є можливість забронювати басейн с повним комплексом обладнання, доставкою  та монтажем - з одних рук. Їхні інженери зберуть басейн всього за 5 днів, уявляєш?  Від нас - тільки сплатити рахунок, і все!
Переконав, давай завтра замовимо. Якраз встигаємо провести твій День народження в стилі: “гриль - вечірка” біля басейну, буде круто! 

- До речі про вечірку - мені запропонували ще замовити “тюнінг” басейну - кольорову підсвітку, я думаю, дітям сподобається.
Звичайно, це хороша ідея. Який ти в мене розумний! 

….. Вже на Паску вся сім’я святкувала надворі. Запах шашлику простягався, мабуть, на кілометр до сусідів. Діти верескотіли,  гралися у басейні та навіть не думали виходити. Хоч на вулиці було ще не надто жарко, але вода підігрівалася спеціальним тепловим насосом (цікава додаткова опція) - нема про що хвилюватися. Адже  здоров’я та яскраві емоції - передусім.   

Консультація за тел: 
(067) 816-35-24, (097) 948-79-79, (097) 478-26-01 
ТЦ Аракс, м. Київ, Кільцева дорога 110,  1 поверх - ліворуч, Центр чистої води Ecosoft.