«Аракс» - вектор на співпрацю з меблевиками

22.02.2021

«Аракс» - вектор на співпрацю з меблевиками

23

0

187

Поділитися:

620

Мережа центрів меблів та інтер'єру "Аракс" продовжує свою еволюцію на ринку рітейлу. Після запуску в роботу нового повноформатного сайту Araks.ua, торгові центри стали ще ближче до своїх клієнтів, завдяки тому, що покупки в ТЦ можна робити онлайн. Другим кроком на шляху розвитку мережі «Аракс» став вступ її в члени Української Асоціації Меблевиків (УАМ).

 

 

Офіційна церемонія входження ТЦ «Аракс» в «сім'ю» УАМ відбулася 19 лютого поточного року в рамках щорічної «Меблевик party». В ході заходу відбулася презентація понад 30 нових учасників УАМ, а також церемонія нагородження переможців конкурсу «Меблі року». За словами керуючого директора групи компаній «Аракс» Андрія Іоанно, торгові центри вже понад 11 років успішно співпрацюють з меблевими компаніями.

«У двох наших ТЦ розміщені близько 200 магазинів як вітчизняних, так і міжнародних виробників. І членство в УАМ допоможе поглибити наше партнерство, зробивши його ще більш ефективним».

 

 

Зокрема, в цьому році Андрій Іоанно увійшов до складу журі конкурсу «Меблевик року» і разом з експертами галузі визначав в 3-х номінаціях кращі меблеві рішення 2020 року. Також в ході заходу його учасники відзначили основні напрямки подальшого розвитку меблевого сегмента ринку. Так, за словами президента УАМ Володимира Патіса, в цей час в Україні закладені чотири меблевих кластерів: на Волині, Рівного та ще два кластери в Київській області.

 

 «Кластеризація - сучасний двигун національної економіки, - вважає він. - Тому в найближчі роки саме він стане одним з векторів розвитку всієї меблевої галузі та УАМ зокрема».


Рекомендуємо також

20.06.2024

Вдячність у знижках для наших захисників: створюйте затишок та комфорт у торговому центрі "Аракс" заощаджуючи

28.05.2024

Як вибрати ідеальні меблі для вітальні і не допустити помилок: поради щодо створення стильного та функціонального інтер'єру

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина