06.03.2024

Як спроєктувати кухню, яка відповідає вашим потребам?

Як спроєктувати кухню, яка відповідає вашим потребам?

У світі, де інформації більше, ніж будь-коли, завдання перетворення кухні на затишний і функціональний простір може здатися приголомшливою. Кожен, хто колись занурювався у світ ремонту, знає лабіринт рішень, який потрібно пройти, особливо коли йдеться про серце будинку — кухню. Це не просто ще одна кімната; це місце, де зустрічаються аромати, смаки та сімейні традиції. Як же підійти до завдання оновлення цього ключового простору, щоб він відповідав вашим мріям та способу життя? Перший крок на цьому шляху - відповісти на просте питання: "Як створити ідеальний кухонний гарнітур, який стане вашим надійним помічником і джерелом натхнення?".


Етап планування

Безумовно, правильно підібраний гарнітур ідеально впишеться на кухню, перетворивши її на домівку, наповнений теплом і затишком. Функціональні, практичні та дуже красиві меблі дозволять зручно розмістити все необхідне та зроблять процес приготування їжі простим та приємним заняттям. Але, чи можна вибрати зручну конфігурацію гарнітура, практичну стільницю, стильні фасади, які підійдуть саме мені? - Запитайте ви.

Для ствердної відповіді на ваше запитання необхідно, щоб ви виконали ретельне планування. Насамперед проаналізуйте ваші потреби. А саме, напишіть на аркуші паперу таку інформацію:

  1. Скільки разів на день ви готуєте?
  2. Які шафи та побутова техніка обов'язково мають бути в кухні?
  3. Які предмети не потрібні, або повинні ховатись?
  4. Що вам подобається в нинішній кухні?
  5. Що заважає і вимагає виправлення?
  6. Позначте деталі типу «я хочу кухонний острів», «мені потрібна мікрохвильова піч на робочій стільниці» тощо
  7. Виберіть планування кухонного гарнітура.

Після цього вже можна навіть намалювати приблизний план зручної саме для вас кухні на папері. Після цього можна сміливо вирушати в мережу меблевих торгових центрів «Аракс», де ви знайдете безліч спеціалізованих меблевих магазинів.

В «Аракс» - є все. Від класики до модерну у меблевих салонах

Для початку, перегляньте всі зразки, які є в наявності в магазинах торгового центру або виберіть будь-який гарнітур з каталогу. Наприклад, зазирніть в салон Dekorde – «Будинок німецьких меблів» та оцініть підвісну кухню Sachsen Fabia.

У комплект цієї кухні входить:

  • Стільниця компакт – Sachsen.
  • Освітлення у дні підвісної шафи, освітлення вітрини.
  • Роздільник для приладів.
  • Гумові килимки на дні ящика.

Меблі виконані з таких матеріалів як: акрил, шпон, скло та МДФ з найменшим вмістом формальдегідних смол. І, що найголовніше, модульна система дозволяє виготовити кухню практично будь-якого розміру. У такий спосіб ви зможете підібрати кухню саме під свій план.

Якщо не вдалося знайти щось в Dekorde, сміливо йдіть в салон Rim. Там як виставковий зразок ви зможете побачити кухню LTL - LUXURY TELAIO LAC LUCIDO від італійської фабрики Aster Cucine. Цей кухонний гарнітур, виконаний у класичному стилі з елементами модерну, є максимально функціональним та естетично привабливим. Він ідеально підійде вам, якщо ви цінуєте гламур та гарний смак. Дизайнери італійської фабрики Aster Cucine зуміли вловити точний баланс в еклектичному змішуванні розкоші та функціональності, створили справді унікальну колекцію, за допомогою якої можна оформити елегантний та розкішний кухонний простір. Форми, деталі та поверхні не тільки естетично привабливі, а й функціональні. Блиск глянсових панелей і скляних дверей створюють враження легкості і навіть легковажності, а мармур і метал привносять у стиль моделі LUXURY солідність та надійність.

Що важливо, фабрика пропонує 9 варіантів виконання дверей, у тому числі з обробкою зі шкіри. Великий вибір ручок та матеріалів для стільниць. А це означає, що ви зможете підібрати ідеальний для вас варіант, який буде максимально зручним саме для вас.

Якщо у вашому плані бажаної кухні є острів, підійдіть у салон Right. У цьому магазині ви зможете замовити сучасну кухню з островом і всіма необхідними параметрами чи то матеріал стільниці, чи то вбудованою технікою.
 

Ви будете задоволені

Безумовно, до вибору кухонних меблів потрібно підходити вдумливо і грамотно, щоб меблі не тільки ідеально відповідали вашим вимогам і тішили вас, але й не надто зменшили сімейний бюджет. І для цього найпростішим способом придбати бажаний кухонний гарнітур за найприйнятнішими цінами може стати його покупка зі знижкою у торгових центрах «Аракс». Для цього достатньо просто відслідковувати на сайті які знижки надають магазини зараз та вибирати найцікавіші для вас пропозиції. Зокрема можна вибрати на виставкові зразки кухонь, які продаються зі знижками. Можливо, ви можете знайти щось для себе.

Ну а якщо ви все-таки не знайшли бажаний комплект, який відповідає всім вашим вимогам та побажанням, завжди можна замовити кухню мрії за своїм особливим проєктом. Для цього потрібно просто зайти на сайт і вибрати найкращий для вас сервіс. У цьому розділі «Послуги меблевої мережі Аракс» кожен зможе знайти все необхідне для індивідуального виготовлення меблів для кухні.

23

0

182

Поділитися:

178

Рекомендуємо також

Оновлення спальні 2024: Простота та стиль

26.04.2024

Оновлення спальні 2024: Простота та стиль

Лінолеум: вибір та характеристики підлогових покриттів для будинку

23.04.2024

Лінолеум: вибір та характеристики підлогових покриттів для будинку

Як зручно розмістити гостей, незважаючи на обмежений простір

19.04.2024

Як зручно розмістити гостей, незважаючи на обмежений простір