Зобов’язані бути найкращими для наших покупців!

19.08.2021

Зобов’язані бути найкращими для наших покупців!

Експертна думка

Поділитися:

1081

Освітлення в будинку – не лише один з головних атрибутів житлових просторів, а й важливий елемент гарного інтер’єру. Сьогодні на ринку можна знайти велику кількість світильників. Наявні види освітлювальних приладів відрізняються не лише за формою та розміром, а й за способом монтажу та яскравістю освітлення. Як зорієнтуватися в усьому різноманітті видів та форм та правильно підібрати освітлення, щоб надати приміщенню неповторний зовнішній вигляд, розповів Євгеній Єрошенко, керівник салону GRANDE LUCE у ТЦ «Аракс».

Які основні тенденції в теперішній час ви відмічаєте в сегменті освітлювальних приладів для дому?

В теперішній час ми переходимо межу застарілої концепції світла, де один світильник виконував базову функцію освітлення всього приміщення. Використання різних світових сценаріїв здатне значно покращити комфорт життя. Тому, пропозиція формується на основі потреб відповідати темпам сучасного життя, використовуючи технічні характеристики.

Таку функцію успішно виконують магнітні трекові системи, які об’єднують світильники різного функціоналу. Саме такі системи дають можливість створювати сценарій, як загального освітлення, так й акцентного підсвічування окремою зони. Також, наприклад для гостьової, можна використовувати точкові світильники або трекові системи, що об’єднують різні групи світла, підвісні варіанти над столом або ж стельові для перехідних зон.

Насправді освітлення простору повинно бути таким же індивідуальним, як і відчуття цього простору. Тому, створення комфортного декоративного освітлення разом з практичним технічним світлом – чи не найголовніша задача кожного дизайн-проєкту, з якою ми готові допомогти.

Яким критеріям повинна відповідати продукція для освітлення? Як це відображується у ваших товарах?

Сучасне освітлення зобов’язане, як мінімум – виправдовувати, як максимум – перевершувати покладені надії та замисли в надійності та естетиці створюваного проєкту. Саме реалізація дизайн-проєкту – найбільш трудомісткий етап всього процесу. При цьому безпека напряму залежить від якості світильників, що купують. Тому естетична привабливість повинна суміщатися з якістю використовуваних матеріалів.

Також різноманіття LED-продукції та світлодіодних ламп дає можливість не лише зекономити бюджет, а й усвідомлено підійти до питання використання природних ресурсів. Зокрема, салон освітлення GRANDE LUCE співпрацює лише з брендами, які мають кращу репутацію на ринку України. Європейський знак якості має значення лише для тих, хто не заощаджує на інтересах споживача.

Який асортимент товарів представлений у вас?

Експозиція салону налічує понад 3 000 одиниць світильників. Для комфорту наших відвідувачів, експозиція салону в 500 м2 розділена на візуальні групи, співвідносні різним дизайнам інтер’єру та функціоналу. А широкий модельний ряд представлений багатим набором освітлювальних приладів: від сучасних та мінімалістичних форм, до люстр у класичному стилі.

Крім цього, окремими зонами виділені: електрофурнітура, точкове освітлення, магнітні та однофазні трекові шини, підсвічування картин, дзеркал та сходів. Також у салоні представлене декоративне освітлення у скандинавському стилі, хай-тек, арт-деко, модерн, мінімалізм, бохо, довічної класики та її сучасного читання, а також багато інших.

А найголовніше – все це доступне для живого перегляду та придбання. 

Які новинки з’явилися в цьому році?

Фактурність, кольорове насичення та креативність форм – головні тренди моди в освітленні 2021.

Також в цьому році максимально функціональним рішенням світлових проєктів стало використання магнітних трекових систем накладного та прихованого типу монтажу. Завдяки легкому використанню та візуальній лаконічності вони по праву стали незамінні в сучасному дизайні.

Крім цього, сталося розширення модельного ряду архітектурного освітлення та підвищення продуктивності функціонального типу освітлення. А у декоративному освітленні ми активно розширюємо лінійку модерну та сучасної класики.

Як ви оцінюєте рівень попиту на вашу продукцію в поточному році?

Кожен рік ми бачимо тенденцію того, як підвищується рівень знань про освітлення в цілому. Український ринок перенаситився товарами низької якості, зараз ми усі на етапі того, щоб зробити вибір на користь якості матеріалів та безпеки використання продукції.

Втім, як і раніше, простота використання та якість світильників залишаються пріоритетними при виборі світла в будь-якому приміщенні. Однак попит на різні категорії освітлення напряму залежить від кваліфікованої допомоги на етапі підбору.

Які позиції або колекції в теперішній час мають найбільший попит та чому?

На мій погляд, до таких відноситься колекція світильників Modern. Саме вони, як ніколи раніше, доповнюють свій модельний ряд новинками, які суміщають елегантність з простотою в кожній деталі. Тим самим освітлення створює відчуття затишку та наповнює правильними акцентами готове інтер’єрне рішення.

З якими дизайнерами ви співпрацюєте? Які переваги дає вам та архітекторам така сумісна робота?

Сумісна робота з дизайнерами та архітекторами як раз дає можливість створити ідеальний проєкт. Тим самим, працюючи зі світлом кожен день, ми можемо та просто зобов’язані бути найкращими для наших покупців.

Сумісна робота GRANDE LUCE з архітекторами дозволяє нам організувати максимальний комфорт для інтер’єру наших замовників та мотивує нас в реалізації кращої концепції освітлення.