29.04.2024

Великодній графік роботи ТЦ «Аракс»

Великодній графік роботи ТЦ «Аракс»

Шановні клієнти та партнери!

З прийдешнім Великоднем — радісним і світлим святом весни! Ми, команда ТЦ «Аракс», від щирого серця бажаємо вам святкового настрою, радості та незабутніх моментів з близькими. В цей час ми особливо цінуємо домашній затишок та гармонію.

Зверніть увагу, що у неділю, 5 травня, наші двері будуть закриті — ми дамо можливість нашим співробітникам провести цей день зі своїми сім'ями. Але ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами 4 та 6 травня з 10:00 до 20:00. Тож, якщо Ви ще не зробили потрібних покупок для святкування Великодня, наші торгові центри будуть раді Вас зустріти в дні свята, В ці дні ви зможете вибрати все необхідне для створення святкової атмосфери у вашому домі. Від шикарних столових сервізів до елегантного декору та затишних меблів — все, що зробить ваше святкування особливим.

Та не хвилюйтесь, наші торговельні центри  на Кільцевій дорозі 110 або Дніпровському шосе 25 км працюватимуть за звичайним графіком в інші дні.

Тож запрошуємо вас відвідати ТЦ «Аракс» та насолодитися святковими покупками, що додадуть у ваш дім атмосферу Великодня. Відкрийте для себе наш широкий асортимент продукції, який допоможе вам зробити ваше свято незабутнім. Не пропустіть можливість насолодитися святковими покупками та відчути атмосферу Великодня!

Бажаємо Вам наснаги, успіху та здійснення всіх мрій! Нехай ці святкові дні наповнять Ваші серця теплом та радістю, а Ваш дім завжди буде сповненим гармонією та добром навіть у цей час.

 

З повагою,

Команда ТЦ «Аракс»

 

23

0

185

Поділитися:

116

Рекомендуємо також

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина

14.05.2024

Вітальня 2024: Сучасні тренди та історична спадщина

Як вибрати ідеальне ліжко: Повний посібник

03.05.2024

Як вибрати ідеальне ліжко: Повний посібник

Оновлення спальні 2024: Простота та стиль

26.04.2024

Оновлення спальні 2024: Простота та стиль