03.03.2023

Як отримати розкішну спальню, про яку ви завжди мріяли

Як отримати розкішну спальню, про яку ви завжди мріяли

Ви пам'ятаєте своє перше доросле ліжко? У багатьох з нас, його загальний вигляд не збігався з уявленням чи будь-яким іншим дорослим ліжком, свідком якого ви були у свій час. Подушка виглядала сумною та здутою, ковдрі дуже бракувало пуху, а простирадла були зім’яті від того, що вони діставалися з упаковки. Це не та затишна гавань на яку ми очікували.

Тепер, не зрозумійте нас неправильно, вам не потрібно фінансувати новий каркас ліжка або витрачати гроші на простирадла, які коштують кілька сотень доларів, щоб почуватися позитивно щодо свого нічного розпорядку. Швидше, створення «дорослого ліжка» вимагає лише трохи додаткової уваги до деталей і кількох додаткових кроків, ніж мала запропонувати стара добра угода «Ліжко в мішку».

Порада перша

Бавовняні або лляні простирадла

Ми не можемо змусити себе вказати тут випрасувані простирадла, хоча думаємо, що це те, що рекомендували б справжні дорослі. Однак, принаймні, добре пропрацювавши простирадла в сушильній машині, ви зможете значно змінити загальний вигляд вашої постільної білизни. Це незначна деталь, але ви незабаром дізнаєтеся, що вона повністю змінить правила гри. Обирайте простирадла зі 100-відсоткової бавовни або льону, коли це можливо, оскільки вони пропонують більш розкішний вигляд і відчуття, ніж те, що містить поліестер або мікрофібру.

Бавовняні або лляні простирадла

Неможливо заперечити, що простирадла можуть бути несподіваною інвестицією, пам’ятайте, що спите на них буквально щоночі, і покупка найкращого комплекту, який можете собі дозволити, окупиться. Крім того, нехай вас не введуть в оману надто дорогі аркуші з великою кількістю ниток. це насправді не має значення після 500!

 

Порада друга

Пухнаста ковдра в поєднанні з однотонною підковдрою

До цього дня ковдра з малюнком змушує нас відчувати себе так, ніби повернулися в спальню свого дитинства.
Проте, над пухнастого та розкішного вигляду «дорослого ліжка» просто неможливо досягти без значного пуху та об’єму від якісної вставки в підковдру.

Пухнаста ковдра в поєднанні з однотонною підковдрою

Гаряча порада: ви можете знайти чудові варіанти за розумною ціною для обох цих предметів у Венето, якщо ви новачок у постільній білизні та вам потрібно полегшити собі купівлю постільної білизни за тризначні цифри.

 

Порада третя

Затишна ковдра або плед

Це може здатися надмірним, але третій шар дуже важливий для загального вигляду спальні. Створіть свій у підніжжя ліжка, щоб надати простору трохи затишнішої текстури (або ви можете оформити його поверх простирадл і замість цього скласти ковдру в кінці ліжка).

Затишна ковдра або плед

Це привід додати ще один тонкий відтінок із палітри кольорів. Наприклад, якщо Ви дотримуєтеся світлих нейтральних відтінків, то можете обрати ковдру кольору слонової кістки в поєднанні з чистими білими простирадлами, просто для більшої вимірності та цікавості.

 

Порада четверта

Не менше чотирьох подушок стандартного розміру

Якщо ви спите на двоспальному ліжку або більшому, наявність принаймні двох подушок, складених один на одного з обох боків ліжка, буде виглядати як величезне оновлення. Оскільки високоякісні подушки можуть справді порушити бюджет (особливо, коли вам потрібно купити їх чотири), я вважаю за краще заощадити, купуючи лише дві вкладні подушки для верхньої половини стосу та дотримуючись базових, недорогих варіантів для нижньої.

Не менше чотирьох подушок стандартного розміру

 

Порада п`ята

Постільна спідниця

Про це говорять деякі американські дизайнери, але чесно кажучи, це стосується лише тих із нас, хто спить на традиційних пружинних матрацах. Хоча для багатьох сучасних ліжок не потрібна спідничка, вони допомагають приховати непривабливі місця для речей під ліжком і, більш практично, допомагають обмежити кількість пилу, який осідає під каркасом ліжка. Не кажучи вже про те, що вони мають дивовижну традиційну атмосферу, яка миттєво змушує нас відчувати себе в шикарному готелі.

Постільна спідниця

 

Порада шоста

Декоративні подушки

Що нам подобається в цьому шарі, так це те, що його можна налаштувати залежно від вашого бюджету та смаку. Деякі дизайнери роблять все можливе з трьома або більше декоративними подушками, тоді як інші вибирають лише одну довгу поперекову як акцент. Тут немає правильного чи неправильного шляху, але ми готові посперечатися, що ви побачите, що навіть одна декоративна подушка зробить вашу спальню більш вишуканою та завершеною.

Декоративні подушки

23

0

181

Поделиться:

301

Рекомендуем также

Линолеум: выбор и характеристики напольных покрытий для дома

23.04.2024

Линолеум: выбор и характеристики напольных покрытий для дома

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

19.04.2024

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса

11.04.2024

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса