01.03.2023

Як французькі дівчата оновлюють свої квартири в 2023 році

Як французькі дівчата оновлюють свої квартири в 2023 році

Такий бажаний стиль француженок виходить за межі OOTD та капсульних гардеробів — їхні будинки такі ж невимушені, шикарні, гостинні та просто вишукані. Ми підготували для вас дев’ять способів, як французькі дівчата оновлюють свої квартири у 2023 році, тож ви можете оцінити ці способи незалежно від того, де ви живете.

Елітні оксамитові меблі

Коли справа доходить до великогабаритних меблів, таких як дивани та акцентні крісла, вам потрібно щось, що виглядає настільки ж якісно, ​​як і зручно. Секрет пошуку предметів, які здаються дорогими, і при цьому не за всі гроші світу - це використання оксамитових тканин насичених кольорів роблять будь-яку кімнату більш розкішною (ми маємо на увазі, хіба Марія-Антуанетта не може пишатися оксамитовим диваном насиченого синього кольору??).

Диван Exxite від Millini
Диван прямий Атарі від Blest

Антикварні речі

Будь то потертий дерев’яний стіл, витвір мистецтва, що нагадує епоху Відродження, чи пощерблена ваза, підібрана з блошиного ринку, французькі дівчата знають, що найкрутіші вироби виглядають так, ніби вони мають трохи історії. Згадайте засушені квіти, неполіровані свічники та елегантні візерунки, від яких Дафна Бріджертон прийде в непритомність. По суті, французи прибили естетику великого тисячоліття ще до того, як вона стала крутою. Навіть якщо ви не часто відвідуєте блошині ринки або вважаєте антикваріат хобі, ви все одно можете придбати чудові речі в Інтернеті, щоб відчути красу антикварних речей.
Настільна лампа 7705 від Rom

Свічник Saturn від Dekorde, будинок німецьких меблів

Дуте скло вручну

Французькі дівчата вміють шукати унікальні речі та поєднувати мінімалістичне з цікавим. Аксесуари з видувного скла з хвилястими візерунками та гарними кольорами нещодавно стали улюбленими серед лідерів впливу та зірок стилю. Вони внесуть доступний елемент інтриги, додавши вашому дому ретро-відчуття. Шукайте вази, скляний посуд або лампи та обов’язково виставляйте їх напоказ.

Настільна лампа 45568/01/65 від Rom
Ваза скляна ASA Selection MARA від ProMenu
Світильник настільний BLOW MINI Bontempi Casa від Showroom Milan

Навмисно невідповідні книги

Книжкова полиця — це такий же знак для французької дівчини, як розмазаний макіяж очей і легкі OOTD. Замість того, щоб ідеально складати книжкову полицю, подумайте про навмисну невідповідність. Наприклад, чергуйте вертикальні стопки та горизонтальні ряди та пограйте з такими дрібничками, як фотографії та свічки, щоб виставити їх серед ваших улюблених книг. Щоб це виглядало навмисно невідповідним (а не так, ніби ви просто не встигли організувати свої книжкові полиці), згрупуйте подібні розміри та довжину разом. Подумайте про це як про версію домашнього декору зачіски I-Woke-Up-Like-This : без зусиль стильна та надзвичайно крута.

Стільці обідні з тростини

Продовжуючи безтурботну естетику, яка є ключовою для французького стилю, обідній стілець du jour простий, богемний і дерев’яний. Якщо ви віддаєте перевагу чорне покриття, дерев’яні ніжки чи металеве дно, шукайте прості форми та вінтажний дизайн. Це майже так само, як вуличні стільці в бістро стали крутими для вашої вітальні чи їдальні.

Обідній стілець Apple Bee Milou 62 х 67 від Kolibry rotang
Стілець із підлокітниками Luxor L26 від Kolibry rotang

Весь білий

 Так само як гарне вбрання, французькі дівчата знають, що інколи найкраще виглядають монохромні. Ключ до створення абсолютно білого простору (в якому ви насправді можете жити) полягає в тому, щоб включити різноманітність текстур. Наприклад, лляний диван, крісло з букле, пухнастий килим і дерев’яні елементи роблять білий простір цікавим і стильним, а не нудним і блідим. Також змінюйте форми та лінії, починаючи від різких зигзагів і закінчуючи круглими сидіннями. Монохромна кімната – це простий спосіб переконатися, що все поєднується, але різноманітність текстур і форм зробить її цікавою та модною.

Крісло B5030 TVCH від Relax Studio
Диван прямий Сієна від Blest

Яскравий колір

Так, французькі дівчата люблять гарний монохромний момент і нехтують нейтральними кольорами, але вони також люблять тонкі кольорові гами як у своєму гардеробі, так і вдома. Рожевий, безумовно, колір моменту, з акцентами на жувальній гумці та червоними меблями, які з’являються в домівках та Instagram французьких дівчат. Якщо рожевий колір вам не до вподоби, ви можете створити такий самий образ за допомогою барвистої квіткової композиції або жовтого, зеленого, синього чи фіолетового акценту. Зберігайте все інше нейтральним, природним і мінімалістичним, щоб яскравість кольорів говорила сама за себе.

Пуф PUFF TWICE Paris-Deep-Blue від Blanche

М'який стілець "Лагуна" від Стіл V Дім

Стілець дерев'яний ХЬЮГЕ від Lori

Вінтажні квіткові принти

Не знаєте, що робити з цією порожньою стіною? Отримайте натхнення з цих красивих квіткових принтів. Незалежно від того, чи хочете ви повісити цілий ряд, щоб зайняти простір, або просто розмістити один принт у визначеному місці, це ідеальний витвір мистецтва, щоб гарно оновити ваш дім, не відволікаючись від ваших улюблених елементів декору та видатних меблів. Не кажучи вже про те, що це додає відтінок вінтажної краси, яку так люблять французькі дівчата.

Позолочені дзеркала

Якщо є якийсь предмет, який ви знайдете в домі майже кожної французької дівчини, то це, ймовірно , позолочене дзеркало з гарною рамою та хитромудрим верхом. Так, французи люблять незавершений вигляд і легкий стиль, але вони також люблять відтінок пишності. Ці красиві дзеркала прикрашають кожну кімнату та служать ідеальною можливістю для Instagram (привіт, дзеркальне селфі!).

 

Дзеркало 4075/28 від Rom
Дзеркало ACCADEMIA від Rim

 

23

0

180

Поделиться:

1044

Рекомендуем также

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

19.04.2024

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса

11.04.2024

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса

Мечта о своем бассейне: Путь к созданию в домашних условиях

03.04.2024

Мечта о своем бассейне: Путь к созданию в домашних условиях