12.04.2023

Ексклюзив - нова колекція меблів для ванної зі спеціальною палітрою кольорів

Ексклюзив - нова колекція меблів для ванної зі спеціальною палітрою кольорів

Aquarodos – український виробник меблів для ванної кімнати, який вражає своїми можливостями та розкішним дизайном. Презентує нову колекцію меблів для ванної кімнати - яка є поєднанням стилю, комфорту та індивідуальності. Завдяки унікальній опції, яку пропонує Aquarodos, клієнти ТЦ Аракс можуть не тільки обрати будь-яку з моделей, але й обрати колір зі спеціальної палітри. Палітра включає в себе можливість виготовлення будь-якої з моделей у понад 36 різних трендових матових кольорах, а варіантах під дерево, замість фіксованої білої глянцевої моделі. Тепер Ви можете створити унікальний дизайн ванної кімнати, який точно підійде до Вашого стилю та інтер'єру.

Колекція охоплює різноманітні моделі меблів, які можна підібрати для будь-якого розміру ванної кімнати та інтер'єру. Вона складається зі стильних висувних ящиків, пеналів, навісних тумб-косметичок, дзеркал, а також підвісних шафок та тумб під умивальник. Всі моделі зроблені з високоякісних матеріалів провідних світових брендів, що забезпечує їх довговічність та стійкість до зносу.

Салон Aquarodos - це не просто магазин меблів для ванної кімнати, але й місце, де ви можете знайти все необхідне для створення ідеального відпочинку в ванній кімнаті. В своєму асортименті має широкий вибір меблів для ванної кімнати, що дозволяє клієнту вибрати не тільки моделі меблів для ванної, але й сантехнічні доповнення до них, такі як підвісні унітази, раковини, змішувачі, душові та інші аксесуари. Ви можете легко знайти все необхідне для створення ідеальної ванної кімнати в одному місці.

Ще однією перевагою є можливість відвідати шоу-рум, де ви можете особисто побачити та оцінити товари компанії. Тут ви зможете побачити різноманіття колекцій та спробувати вирішити, яка з них підійде саме для вас.

Aquarodos пропонує своїм клієнтам індивідуальний підхід до кожного замовлення, а консультанти-експерти завжди раді допомогти вам як з оптимальним вибором товару під ваші потреби, а також з і з наданням професійних рекомендацій щодо розміщення та монтажу меблів, також пропонують послугу дизайну ванної кімнати, що дозволяє створити унікальний дизайн приміщення, що відповідає вашому стилю та персональним потребам.


“ Ми розуміємо, що Ваша ванна кімната – це місце, де Ви проводите багато часу, тому ми зробимо все можливе, щоб створити для Вас комфортні умови для релаксу та догляду за собою” - кажуть в Аквародос 

Компанія надає своїм клієнтам стабільну та безкомпромісну якість, яка відповідатиме Вашим потребам та бажанням, бо всі меблі створюються відповідно до найвищих стандартів якості та безпеки, з використанням найкращих матеріалів, що сертифіковані й відповідають європейським стандартам якості

Якщо підсумувати, Aquarodos є не просто продавцем меблів та сантехніки, але й експертом у своїй галузі. Компанія має багатий досвід у виготовленні та монтажі меблів та сантехніки, тому ви можете бути впевнені в якості та надійності своїх покупок.

Тому, якщо ви хочете створити унікальну ванну кімнату, яка стане місцем вашого відпочинку та релаксації, завітайте до салону Aquarodos та переконайтеся самі в якості продукції та рівні обслуговування.

Не втрачайте часу на перегляд безлічі магазинів, Aquarodos - це все, що вам потрібно для створення омріяної ванної кімнати. То ж запрошуємо відвідати наш салон та переконатися у цьому самостійно!
 

23

0

181

Поделиться:

560

Рекомендуем также

Линолеум: выбор и характеристики напольных покрытий для дома

23.04.2024

Линолеум: выбор и характеристики напольных покрытий для дома

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

19.04.2024

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса

11.04.2024

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса