22.02.2023

8 простих хитрощів, щоб зробити ваш дім теплішим,не посилюючи тепло

8 простих хитрощів, щоб зробити ваш дім теплішим,не посилюючи тепло

 

В зимові місяці є деякі не ідеальні речі, особливо коли це стосується вашого дому. Зима також приносить протяги у вікнах, сухе повітря, холод холодних простирадл, коли ви вперше лягаєте в ліжко, і найменш улюблене: шалено високі комунальні рахунки від запуску термостата, щоб зробити ваш будинок теплішим.

Але ми тут, щоб сказати вам: вам не потрібно витрачати невеликі статки на газ або електрику, щоб підтримувати тепло у вашому домі. Ось вісім простих способів зменшити рахунки за комунальні послуги цієї зими, зберігаючи при цьому затишне та комфортне місце

Хитрість перша. Килими

Килими чудово підходять для додавання індивідуальності та кольору вашому простору, але, окрім своєї естетичної привабливості, вони також можуть зробити ваш будинок теплішим. Завдяки своєму плюшевому матеріалу килими діють як ізоляція, не даючи теплу прослизати крізь підлогу та блокуючи холодне повітря від проникнення навколо дверей. Ну а чудові варіанти килимів рекомендуємо поглянути в Старик Хотабич або в Markabicarpet

Хитрість друга. Змініть напрямок стельового вентилятора

Ви думаєте ми збожеволіли використовувати вентилятор взимку!? Однак, оскільки тепло підвищується, ваш стельовий вентилятор може мати велике значення. Якщо змінити напрямок стельового вентилятора проти годинникової стрілки, він потягне холодне повітря вгору, а тепле повітря повернеться назад у кімнату.

Хитрість третя. Розігрійте постіль

Замініть свої літні простирадла на комплект простирадл з фланелі або кашеміру. Щоб отримати ще більше тепла, придбайте електричну ковдру, щоб вам було комфортно всю зиму. Ви навіть можете ввімкнути електричну ковдру за кілька хвилин до того, як будете готові лягти спати. Коли ви закінчите вмиватися, ваше ліжко буде приємним й розігрітим.

Хитрість четверта. Використовуйте сонце

Коли вдень світить сонце, відкрийте штори навколо будинку, щоб проникло тепло. Коли сонце зайде, закрийте їх знову, щоб зберегти тепло. Щоб отримати додатковий шар ізоляції на ваших вікнах, повісьте затемнювальні штори — окрім блокування світла, вони також можуть допомогти зберегти тепло.

Хитрість п'ята. Частіше користуйтеся духовкою

У зимові місяці цілком природно бажати теплих, смачних страв, тому ви все одно частіше користуєтеся духовкою. Коли ви закінчите готувати, вимкніть духовку, але не дозволяйте теплу витрачатися даремно. Відкрийте дверцята духовки, навіть трохи, щоб залишки тепла зігріли вашу кухню.

Хитрість шоста. Побалуйте себе зручними тапочками

Немає нічого гіршого, ніж ходити по холодній підлозі. У моїй квартирі спальні та вітальня покриті килимами, а ванні кімнати та кухня ні. Тож якщо не в капцях, коли вранці встаємо з ліжка, щоб зварити каву, моя сонлива прогулянка на кухню буде схожа на ходьбу по айсбергу. Носіння вдома зручних тапочок може вберегти ваші ноги від замерзання та зберегти тепло вашого тіла.

Хитрість сьома. Блокуйте протяги якомога більше

Маєте вікно, яке погано закривається? Запобігайте проникненню холодного вітру, встановлюючи протяги на вікнах або під дверима. Ви навіть можете додати ізоляційну плівку на вікна, щоб ще більше запобігти виходу тепла через скло. І, звісно, ​​не залишайте зовнішні двері відкритими довше, ніж це потрібно (зокрема, двері гаража!).

Хитрість восьма. Підвищити вологість в будинку

Додаткова вологість справді може зробити ваше приміщення теплішим. Деякі прості способи підвищити вологість включають кип’ятіння води на плиті, поставити банки з водою біля або на радіатори, не використання вентилятора у ванній кімнаті після душу або навіть придбання зволожувача повітря.

23

0

180

Поделиться:

286

Рекомендуем также

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

19.04.2024

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса

11.04.2024

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса

Мечта о своем бассейне: Путь к созданию в домашних условиях

03.04.2024

Мечта о своем бассейне: Путь к созданию в домашних условиях