7 трендів що будуть всюди у 2023 на думку дизайнерів

21.02.2023

7 трендів що будуть всюди у 2023 на думку дизайнерів

23

0

181

Поделиться:

360

Однією з наших улюблених частин року є вивчення того, які кольори та стилі дизайну будуть у тренді в наступні 12 місяців. Тому ми, В Аракс, раді отримати кращий погляд на те, що буде в майбутньому. Шістьох експертів американського дизайну інтер’єру вже висловилися, щодо тенденцій 2023 року, які їх найбільше хвилюють, і ось тренди дизайну інтер’єру, які, за словами експертів, будуть повсюди наступного року.

ТРЕНД 1. Змішані епохи

«Дім, у якому використано предмети минулого, створює добре спроєктований і продуманий простір», — пояснила Трейсі Мерфі з Trade Mark. Інтер'єри в Сарасота, Флорида. Скористайтеся нагодою відвідати вінтажні магазини або скористайтеся речами, переданими від близьких. «Ця тенденція також говорить про використання високого/низького дизайну в будинку, що означає, що ви матимете поєднання різних цінових категорій», — додав Мерфі.


ТРЕНД 2. Глибокі червоні

«Відтінки бордового та насиченого червоного каберне — це те, що, на мою думку, вплине на 2023 рік», — сказала дизайнер інтер’єру з Нью-Йорка Беккі Ши. «Глибокий, насичений тон так добре поєднується з нейтральними відтінками та додає таку глибину дизайну». Ши особливо любить використовувати ці кольори разом із нелакованою латунню. «Я відчуваю, що в новому році ми побачимо більше цього кольору, вкрапленого в простір через столярні вироби, мохерові крісла, дивани та акценти», — сказала вона.

ТРЕНД 3. Екологічні меблі

Тепер, як ніколи, настав час віддати перевагу екологічності вдома. Зокрема, ця тенденція передбачає пошук безвідходних товарів, вироблених майстрами або перероблених, пояснив Мерфі. «Зрештою це призведе до справді цікавих інтер’єрів», – сказала вона. Щоб почати з малого, спробуйте робити покупки на місці, а не у великих магазинах, і подумайте, як змінити призначення існуючих меблів, щоб вони виглядали як нові. «Можливість розповісти історію предмета меблів — це чудова розмова з друзями та родиною під час розваги», — додав Мерфі.

 

 

ТРЕНД 4. Сміливі кухні

«Білі та нейтральні кухонні шафи почнуть поступово припинятися та замінюватися чорними, зеленими та дерев’яними», — сказала дизайнер із Нью-Йорка Емма Берил Кемпер.
Але якщо ваш простий, не потрібно панікувати. «Багато було сказано про кінець повністю білої кухні в фермерському будинку, але заміна шаф і стільниць — це не маленька спроба», — сказала професійний організатор Еріка Томпсон з Organized by Design. "Рішення? Прикрасьте вашу кухню великими штрихами сміливого кольору. Подумайте про книги, кераміку, посуд і навіть мистецтво».

ТРЕНД 5. Прикрашені пральні

Можливо, складання одягу не є вашою улюбленою роботою, але принаймні ви можете зробити свою пральню красивою! За словами дизайнера інтер’єрів із Сан-Дієго Тіффані Баумгарт , пральні зі скриньками для коштовностей переживають важливий момент. «Ці працьовиті кімнати стають гламурними завдяки мерехтливій обробці, деталям із багатим візерунком і навіть химерним аксесуарам», — зазначила вона.

 

ТРЕНД 6. Барвисті палітри

«У 2023 році я з радістю принесу колір», — сказала дизайнер інтер’єру Емі Форшью з Proximity Interior Design у Філадельфії . Нейтральні можуть бути вічними, але повністю нейтральні палітри трохи втомилися. «Після кількох років панування бежевого дизайну ми вважаємо, що професіонали в області дизайну та споживачі відходять від нейтральних, однотонних і приглушених просторів», — пояснив Форшью. «Цього року ми зосереджуємося на використанні максималістських тканин, аксесуарів і насичених кольорів, щоб виразити нашу індивідуальність і стиль».

ТРЕНД 7. Розважально-орієнтований дизайн

Настав час надолужити ті втрачені роки, коли ми не могли зібратися з родиною та друзями. Таке ставлення обов’язково вплине на те, як ми проєктуємо наші будинки, сказав Мерфі. «Зустрічі — це фокус дизайну наступного року, де ми прагнемо підкреслити відпочинок і оздоровлення як пріоритет», — зазначила вона. «[Це означає] сповільнювати темп і насолоджуватися стосунками в нашому житті, використовуючи матеріали, які легко миються, щоб полегшити життя всім у домі». Навіщо хвилюватися про розлиття червоного вина, якщо ви можете просто сидіти склавши руки та насолоджуватися вечором вина та сиру зі своїми найкращими друзями?

 

Рекомендуем также

Линолеум: выбор и характеристики напольных покрытий для дома

23.04.2024

Линолеум: выбор и характеристики напольных покрытий для дома

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

19.04.2024

Как удобно разместить гостей, несмотря на ограниченное пространство

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса

11.04.2024

На пути к лучшему сну: советы по выбору правильного матраса